Tuesday, June 17, 2008

what an emo day!


sori if posting aku arini pendek semacam.
aku rasa teruk sgt arini.
dengan driving lesson yg makin cam hampeh.
otak aku hilang fokus skang.
makin lama makin trok.
hurm.

aku balik2 je,ada je masalah timbul bila aku online..
aku kdg2 terfikir,nape la aku ni asik fikirkan org laen sdgkn org len xpenah fikir sal aku?
nape aku ni terlalu jaga ati org sedangkan org lain xpenah nk jaga ati aku?

aku rasa cm nk je pentingkan diri sendiri,xpyh fikir ati org lain.
bila dah ada member,die cari kita bila die susah jer.. bila dah senang/jumpa org len,wat2 xknal je...

korang rasa better aku jd selfish or jd cm dulu gak?
hurm,xpela...biar la aku jaga ati org.. aku sakit pon xpe.. korang bukan peduli pon..
even if aku mati one day pon korang xde nye nak amik tau...

aku tau nape aku emo,and nape aku hilang fokus..

and aku akan keep this word, living your life like your dead .



3 comments:

curseshadow said...

uiks.. kamu ini kene sabarann.. jgn fikir sangat masalah orang lain melainkan kite rasa kite bleh handle masalah orang tu..and lebih baik kalau kite dgr masalah orang tuh tapi kite tak simpan dlm diri kite.. kalau simpan makanya makin berlambak2 la masalah kite..

honeylalala said...

thanx 4 ur advice..harap2 cenggitu lar...uhuks~

honeylalala said...

thanx 4 ur advice..harap2 cenggitu lar...uhuks~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails