Friday, September 12, 2008

sehari di jalan TAR

harluuuuuuu~ arini siyes aku pnat giler khinzir.. sbbnye? sehari suntut aku kuar. kuar kemana? ke Jalan TAR ler..bukan jalan Tar berturap tuh.. Jalan Tunku Abdul Rahman( sape2 xtau tu aku sarankan korang balik indonesia)

ekceli aku g Jalan TAR pon atas saranan memember aku yg ckp"kalo ko g time awal bulan pose ni gerenti xramai org" maka dengan taksub dan semangat assabiyahnye aku mengajak la 3 member2 aku ni- ecah,ain,farah konvoi bersama2. naik ape? naik kete la. ayat saje kasik gempak. ahaks!

mula bertolak dari kol 12,sampai kol 1.30. mane xnye,aku yang dok KL ni pon tatau jalan g KL(mmg ptot kne buang daerah ni) dan tersesat2 sampai ke Jalan Parlimen 2kali. last2 parking kat Sogo selepas penat bercium bertekak mulut dengan ain dan farah.

perh,panjang mmg panjang(korang pikir ape hah??) memang panjang gerai2 kat Jalan TAR. menyesal sesungguh aku pakai high heels. kaki aku da macam kaki alien da. sakit giler! dipendekkan crite,barang2 yang aku beli adalah:

1. tshirt vespa(even xde kaitan utk raya tp aku beli memandangkan kelihatan eksotik & RM10 jer)
2. baju kurung batik biru(boleh kate murah la,pusing punye pusing,dpt la yg bernilai rm90 padahal kt tmpt len sama sebijik tp jual rm
135!!)
3. tudung rm5(tertarik sbb tawaran abg jual tudung tu amat menggoda)
4.selipar tandas(itupun sbb selipar tandas aku da tercabut tapak setelah 2tahun pakai,ASSUME la selipar raya)
5.baju batik untuk bapa(bunyi cam tajuk novel jer. aku blipon sbb murah jer,mintak kurang lebih dapat
rm60)
6.beg SEMBONIA(jatuh cinta pandang pertama!! harga asal RM2oo+ tapi sbb sales turun ke RM60+)


kesimpulannya,duit aku sebanyak rm300 habis semata2 beli bendalah2 ni. nafsu oo nafsu! (luahan menyesal)



**p/S=aku mampu mengUPLOADkan pic beg SEMBONIA ni sbb nak eksyen kat korang yang nilah 1st time aku beli beg tangan ladies! selama ni pakai beg Tropicana jer.=P
siyes cantik!! i loiiiike it..lalalala~

k la wei,mata aku dah ngantok.. aku nak main sudoku pas2 p tido...tata!!

2 comments:

curseshadow said...

jom lawan sudokuu

missy.hunny.lalala said...

jom2..XD but im da benginner maaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails