Monday, October 13, 2008

award,award! =D

fuh.. rasenye cam lame jek aku tinggalkan blog ni.. hehe,sori encik aizul sbb sy terlambat mau mengambil award di tmpt kamoo =P

papepon thx la sbb bg award neyh! sgt comey siot!



thanx skali lg sbb xsangka aku dpt award ni (mood terharu,hehe)
aku akan menulis dgn best lagi dan lagi..!


Rules utk tag ini..
1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
2. Bagi kat 5 orang sahaja
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok ! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)


sape ek yg aku rasa GILA2 dan best? pikiq sat no..
ha!

aku nak awardkan benda ni kpd....
1. syima masyimaromoto =D
2. paan(tp aku rasa cm ko pnah dpt dr org len b4 dis..lantak ar!)
3. ezah (tharu x?=D)
4. zul@curseshadow =)
5. sara nina!


ha,ape lg..cpat2 la amik award ni! bangga x? =P

1 comment:

Zul said...

ohh.. sy mendapat award.. ohh.. sgt anggun rasanya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails