Friday, October 17, 2008

oh happy2 day!

seperti yg aku da janjikan kat blog aku ni,aku akan bg laporan xrasmi ttg aktiviti aku arini~ XD

arini aku g jalan TAR ngan akak ksayangan aku! ok,tarik nafas dalam2 yea,mmg aku anak sulung,tp die ni aku da anggap cam akak kandung aku da. Nama beliau ialah kak Sharmi. youre da best roomate && akak ever! XD


*cantik kan akakku ni? =) ala2 hindustan gitu..mmuah!

ok,back to basic. memang aku da janji ngan die jumpa kat LRT Bandaraya kol 12,and then mak aku pon nak join. tp bukan join jalan2,die pon nak g jalan TAR g tgk2 tudung. tp bawak adik aku la, sampai2 kat SOGO kitorang SPLIT. aku g laa jumpa kak Sharmi kat Supermarket bawah tu. cuba bayangkan,aku da xjumpa dia since die grad,mmg winduu habes! pelok cium xhengat dunia time tuh. abg cashier da pandang pelik da.. adakah kami...? oh tidak ye! saya STRAIGHT! diulangi,STRAIGHT! XD

nk citer panjang2,aku pon xlarat nk menaip,okla,aku bg rumusan rempah ratus jela ye!  memula kitorang trus tuju PIZZA HUT,almaklumlah,kitorang ni kaki melantak. kak sharmi da pesan,"akak blanje ko makan tgahari,ko jgn xmakan lak". waaaa...bersorak riang la aku arini. xmelayang duit makan aku. hehe.
pas makan melantak +gosip secukup rasa sambil kekwat2 mintak abg pizza refill air,ktorg usya tudung jap. usya2,aku pon rembat laa selendang itam 1. heee. kaki shoping katekan.


*thanx for da treat! i'll appreciate it soo much! muaks!!

then,xpasal2 aku nye hp SE bteri kong. g pertama ngade2 jap ngan abg kdai henpon dptla cas sampai full. haha!!
sejurus selepas(skema lak) tuh,aku pon g la tman Kak Sharmi,ekceli dia ajak aku g Jalan TAR sbb nak g bli kain disbbkan beliau bakal menjadi pengapit bestfrennye blan 12 ni. uuu sedeynye aku xdpt jd pengapit nora sbb kazen aku kawin lak time tuh! X(
kitorang pusing2 kat ARKEB,jumpa la satu kain ni,baju putih kain bunga gold. siyes cantek. ape lg,setelah wat conference ngan pengantin,ktorg pon rembat arr kain tuh.

*xbape nampak kain sbb lupa nak close up..terclose up kak sharmi je..heehehehe

pas2 jalan punya jalan punya jalan,HUJAN laaaa plak. hampeh tol,aku budget nak balik awal da,sbb baru kol 4,sempat la aku guling2 kat katil kalo balik awal. tp disbbkan ujan,aku tman la kak Sharmi jalan2 kat sogo,minum2 bagai2 sampai laa reda. sempat gak aku meneman tgk2 kasut kat Vincci,malangnye xde sales. so cuci mata jela. tgh2 usya kasut,leh laa plak ade sorang gurl tu pakai baju seJEBON ngan kak Sharmi. beliau da malu2 da. aku igt nk ajak dorg bergambar same2. skali kne sekeh daaa.! XD


*"fa,ok x?" "ok laaa kak,meh sy snap.XD"

n then beliau anto aku pulang ke PUTRA. before nk balik tu boleh laa plak siap pelok cium dpn public. pergh! nseb bek x kena tangkap JAIS! hehehehe.

papepon,mmg best giler arini. aku tau ape sbb Kak Sharmi blanje aku. tharu sgt2 even tlalu awal. anyway,ahad ni aku dtg umah die lg. wat open houz. ape lg,melantak la lagi la ahad ni!! wuaaaaaa bila laaaa nk kurus keje makan jeee nih!
haha~ aku akan update pasal open houz lak. ngeeee!!

*smpat bli spek skemarism kat bazar jalan TAR td. ngeeeeee!

*ade cara jd cikgu x? muahahahaha...

7 comments:

aizul said...

waaaa anda sgt chanttik dgn spek skemerism..kan best kalau dpt ngk muka bawu bgn tdo..neautral beauty kann ..ngee3x

a.n.y.s.s said...

suke jugak spec 2! huhuhu

TRANSLUCENTLYHEALL said...

hehe, ur kak sharmi sg cantik,
ala the last malay girl je hehe,
whut a long day u hav !!
heee~

Anonymous said...

teringat heliza lak bile kamu pkai spek camtu.haha

-kudozubaik

Zul said...

hehe.. ok gak pakai spek cam gitu.. cam cikgu bahasa inggeris.. tp cikgu muda la.. bukan cikgu terlajak..

Kenkyu-kun said...

klua tk ajak pn .. klu tk blh klua beli boxer haha ..

the pidot said...

wah...
cerita hari-hari...
macam pusat pakaian hari-hari...
hihi...
niway,
nice story to share:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails