Sunday, October 19, 2008

raya sampai lebam!!

assalamualaikum semua.. hehe(budget cm blog ni cmgus jer..=P) ..  ekceli aku baru je balik ni,tros ngadap lappy tok update story mory yg baru.. =)
arini sperti yg dirancang aku tlah g open houz umah kak sharmi.. ala,akak yg aku syg bangatt tuh..=)
aku xnaek moto tau! dr kajian surveyh bawak moto ke Putrajaya merbahaya..so aku prefer nek public transport(padahal jalan xtau pon haha)
open houz ni start kol 12,so aku beserta exrumet aku lg 1-syikin yg hawt telah berjanji nk berjumpa kat KL Sentral dpn McD,tu la hotspot kalo nk jumpa kan?huhu
dah jumpa,tros g kat KLIA Transit @ ERL org panggil.. aku sbenanye xpenah nek mendalah ni,name je org KL kan? so,aku decide nak amik tiket pergi balik KL Sentral-Putrajaya dan terkejut baboon aku bile menengok harga tiket tuh - RM19. biaq btoi!?
disebabkan ketakpuasan ati melanda,aku mengkol akak Sharmi dan beliau mengesahkan mmg itu harganya. xpe,demi kak Sharmi daku pergi gak! =D


*siyes mmg laju ini ERL..kalah Komuter..hehe..


*ruang yg kondisif dan modern..mmg ptot tambang RM20! siap ade TV seyh..

so,sampai2 jerk kat stesen Putrajaya,kak Sharmi jemputlaa ktorg nek kete,trase VVIP gitu =P dan kitorang sampai sana dalam kol 1 lebey. sampai2 ape lg,terkam makanan la!! lapa beb,kosongkan perot semata2 nk makan tau,huhu.
yg bestnye,mcm2 mknn ada -Laksa Johor,Pulut Kuning, Soto,Mihun,Rendang dan xlupa faveret aku Pudding Karamel!!(ala2 Sakaki Makio lak)
setelah melantak dengan jayanya,aku rasa da 3round aku makan + air nk dekat 10 round,aku telah menyumpah2 perot aku bahawa beliau tlah moncet! huhu~
kak Sharmi xbg ktorg balik,so ktorang melongo laa kat ruang tamu. da la xknal sape,tp ade sorang guest ni aku knal sgt2!! ex-wife Nash,,ala Sosilawati yg usahawan terkenal produk Nouvelles tuh(aku xpakai pon)..tgk dlm pic cam lawa..dpn2.. biase2 jerk,.ahaks!!


*minum air dpt globe ni free..

tp mmg ramai giler kwn kak Sharmi dtg,antaranya dak2 skola die,dak2 UM pon dtg,tp gwe xknal.. tp yg ramai ekceli kwn2 parents kak Sharmi.. segan owh.. =0
setelah boring2 dok ruang tamu,aku n Syikin lepak laa kat dalam bilik sambil bergosip2 panas..almaklumlah dah lama xjumpa Syikin neyh..aku da la kaki gado ngan die time sebilik dulu..xsangka leh comolot lg smpai skang.. ahaks!!

*kami bertiga adalah rumet sejati! =D

dipendekkan citer,ktorg bertolak dr umah kak Sharmi dalam kol 5lebey,nek tren dalam kol 6.10 n then teman c syikin ni shopping2 jap pas2 chow..
dan ada detik2 mencemaskan tatkala aku balik sensowang menuju ke pondok pengawal UM dr stesen Putra..ada mat indon mane tah tanya aku mane bas nk g KL sentral,mane la aku tau,aku mane rajen nek bus pon!! tp mmg berdebar2 sbb aku ngan die je..tkot la kot2 kne ragut ke hape..tp nseb bek xjd pape..alhamdulillah..=)
papepon mmg pnat giler arini.. nseb bek aku ni kuat semangat,kalo x sampai2 bilik da terbungkam kat katil da...=)
anyway,thanx kak Sharmi for da very2 delicious food especially Puding Caramel,t fa pindah puchong fa wat open houz yer.. =D

kayla,ni ekceli last entry memandangkan final exam nak dekat da..so,aku akan update selepas exam.. i need break and wish sume2 candidates exam bley wat ngan cemerlang gemilangnyer..insyALLAH..=)

7 comments:

aizul said...

benarkah anda semakin muncett?? ngee3x

missy.hunny.lalala said...

yup..stelah menambah berat badan td... ngeeeee~

Zul said...

good luck dear.. semoga success exam nanti..

trailsshoppers said...

sales events announcement for you happened in klang valley!
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale at PJ

dunt miss anothe chanel stila estee lauder kose clarins clearance sale -visit trailsshoppers.blogspot.com so u dunt miss another sales events


Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct 2008
Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale
metrojaya warehouse sale
mph warehouse sale
Fashion Warehouse Sale

must go:
reminder: more info
http://trailsshoppers.blogspot.com/2008/10/zara-massimo-dutti-pull-and-bear.html

yeah more n more

Pssst
* roxy n quicksilver cardholder promotions RM15
* Zara, Massimo Dutti, Pull and Bear Warehouse Sale:24-27 Oct
* Complimentary Stila Makeover-just flash ur card
* Club Monaco Mid Season Sale
* Topshop Topman Miss Selfridge Dorothy Perkins Mid Season Sale
* Forever 21 Sale:spotted at 1Utama
* Melium Outlet Leather Clearance(til 24 Oct'08)
* bonuslink member sale in Parkson will be on 31 Oct 2008
* La Senza Bras n more: Buy 1 Free 1
* Carven Ong 1st Time Couture Sale:25,26Oct-9Nov08
* buku alaf 21 books fair

Rizdiahk Nahraf said...

Sian2...first time naik ERL...nasib baik ko tak naik bullet train lagi..kalau tak, mesti meleleh je air liur kagum kehkehkeh

agzamry said...

haha i xpernah naik erl..nak sgt ah..terasa x malaysian sgt bila x naik erl!haha

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya. byk info menarik boleh dikongsi bersama.

happy blogging :-)


regards,
BLADE H

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails