Thursday, December 11, 2008

17.5 pound ley beli ape ek?


macam nih,member haku merangkap rumet haku skang telah berangkat ke London time habes exam aritu,kire bulan lepas arr,saje makan hangen ngan family die(sgt laaa jeles!!).. so haku ni mmg ske kirim mengirim,nak2 lak die g London,mesty la nak menyebok sekaki. tapi memandangkan haku telah menJOLI sakan duet JPA haku,maka tinggallah duet yg xbrape nk dikatakan byk. so,haku bagi la rumet haku tuh RM100. convert ke matawang pound,jd 17.5 pound jer(dah lama aku sedar yg duit Mesia ni mmg kecik,tp kecik lg duit Indonesia,haha =P).

die nak balik awal bulan Januari ni,tapi aku xdecide lg nak beli ape! hampeh x?=P

memule haku mintak beliau belikan haku brg2 Arsenal( aku kan fanatik Arsenal ),ceh,bg RM100 je,budget cam rumet haku g downtown jer lak,tp beliau da g tgk2,brg2 sana mahal amat seyh!. yg ade pon,set cadar Arsenal. Lawa 2 mmg lawa,tp comforter lak kena sumbat kapas sdiri,leceh! dah tu,kapas pon kena beli gak!( p/s= kat sana mmg pelik,sume kena wat sdiri).

so,korang rasa ape ptot aku kirim kat rumet haku ngan wang seciput itu?
ikotkan,aku nak brg yg murah+byk.. tapi ade ke barang murah kat London? yg murah je pon rumet haku kata La Senza je,haha. ape eh? cadangan?

haku nye cdgn:
a. keychain @ souvenir ( sekeping 3 pound die kata )
b. perfume ( die kata kat sana perfume murah. kalo ye,perfume ape eh? )

dua tu je kot,haku da buntu! sape2 ley bg cdgn??

aku cuma nak brg yg murah,dapat byk dan ley wat kenangan! sape2 yg sudi memberi buah hati..opsss..buah fikiran,bgtau aku ek! maseyh!! =D

p/s= zety,sangat jeles hokey tgk pix ko kat London tuh!! waaaa nak g gak! =P

6 comments:

TRANSLUCENTLYHEALL said...

eyy u,
17 pound actually bole beli byk benda,
coz i pun baru balik london,
baju kat sana 3 pound pun ad,
kat satu kedai ni,
kat oxford street,
name die primax,
harus suruh kwn u singah,
baju2 sana cantik2, kualiti,
n just from 3-10 pound je,
hmm.. bout jersey tue,
x pastilh murah ke x,
but baju2 kat sana byk murah !

missy.hunny.lalala said...

eyh ye ke? baju tu cmne nye design yg murah2 2?

Zul said...

erm hani.. masa zul pi uk dulu.. zul cari scarf liverpool.. ade mini scarf ngan scarf biasa.. mini scarf dlm 4 pound jer.. scarf biasa dlm 6 pound.. keychain pun cam harus je.. hahaha

Hazu said...

vibrator murah kot haha ...
negara-negara yang membangun mmg sume kena buat sendirila ..
it is a manner ..lepas mkn kena anta sendiri pinggan mangkuk kat kaunter balik ...service diorang tip top ...
actually ianya suruh kita menjaga kebersihan tmpt org .. bkn umah sendiri je ...

pemikir lapuk said...

17 pound boleh hidup sbulan...hehehe salam sai be..

zNz said...

ley je nk pgi...air asia dh ade..tp actlly lbh krg je dgn mas except kalo 13hours flight xnk mkn..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails