Monday, December 15, 2008

lagi2 tag..

memandangkan xde topic aku nk tulis,aku wat la TAG yg syima kasi. at least xde la berhabuk sgt blog niyh. kdg2 aku rasa cm blog haku ni tmpt tag la plak. hadoish! aku ni baek tau,org kasi TAG kat aku,aku wat je.. xmcm makcik yg TAG aku nih! haha

1) Do you think you are hot?
semestinyer! sape lg nak kata aku hot kalo bukan diri sendiri,haha

2) Upload your favourite picture of you!

ekceli aku main upload je.. sbb ni PC umah.. byk pic kat laptop.. aku rasa sume pic aku,aku ske! h0h0

3) Why do you like that picture?
pic ni sgt2 la bersejarah.. ekceli pic ni ditangkap time haku 1st year & time bukak pose.. selebihnye aku malas nk citer.. xbest la bukak balik buku lama kan? ape2pon,aku ske pic ni sbb pic ni pic terakhir aku btol2 happy! kire natural happy la beb.. xde plastik2 ni kayh!

4) When was the last time you ate pizza?
ghasenyer time haku lulus lesen kete ngan jayanyer.. tak igt tarikh bile sbb lama sgt2 time tu.. pe brg makan pizza.. bek makan murtabak.. haha XD

5) The last song you listened to?
kertas band - kekasih x dianggap(kat profile aku ni lew)

6) What are you doing right now beside this?
baru lepas memasak td.. lauk masak lemak ayam cili api, sambal ikan bilis + nasi.. sje nk show off ckp aku ni reti masak..kahkahkah

7) What name would you prefer besides yours?
aku ske je nama aku skang.. xde istilah nk tukar2 nama ni.. ingat negara Korea ke nak tuka2 nama.. lalala~

8) People to tag:
1. nurul 'izzah
2. kudozu
3. kak eda
4. van(da lama aku x tag dia)
5. areev izat

Who is number one?
coursemate haku & satu kolej ngan haku.. da nak kawin da die.. hehe..

Number 3 is having a relationship with?
hehe.. nak citer ke kak eda? yg haku tau die mmg sudah berpunya..=)

Say something about number 5
satu UM ngan haku,dak science xsilap.. kenal dr alam maya jer.. dok 4th xsilap.. penah terserempak tp xbrani nk tego =P

How about number 4?
nipon knal dr alam maya gax.. gaya cm kenal lama jerk.. sedang blaja di Jepun & sgt poyo orgnye.. haha..

Who is number 2?
seniorku di kolej kediaman Tun Ahmad Zaidi.. =D

4 comments:

areev19 said...

huahuahua...aku pon ade?? :)

Anonymous said...

perh..di tag lg juge.xD


-kudozu

missy.hunny.lalala said...

yerla,areev mane lg? so,wat jgn xwat!
kak kudozu,da tau kena tag sila wat yer!=P

daliaalifmim said...

did i was tagged ? i dont like tag .. ok2 aku buat la nnt ..klu free

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails