Tuesday, December 16, 2008

tak tahu yang mana 1??

kini baru aku sedar bahawa aku dah menyia2kan cuti semester aku dengan menternak lemak di badan instead keje sambilan. baru aku sedar yg aku byk melepaskan peluang yg bergelimpangan dan berguling2 kat depan aku.! cist!

1. kawan aku dtg umah semalam & kebetulan die keje kat SMART. dan yg membuatkan aku menggeget jari adalah time haku ngah cuti tuh ade keje kosong kat tempat die,lebey3 lg bahagian akaun tok part time & dpt gaji bulan lak tu!!. dan haku plaks xbgtau yg haku ngah cuti!! waaaaa.. sesungguhnye haku menyesal xangkat tepon beliau tempohari!!(budget xmahu diganggu waktu exam lah kunun!) wuwuwuwuw..T_T

2. aku kefeningan.. xtau nak pilih internship kat mana? either kompeni dpn umah haku atau kompeni di Bukit Bintang? kalo aku pilih kt dpn umah aku, makan free,leh balik umah.. tp kompeni kecik (sume pompan lak 2) n cm xbebas pemikiran aku.. kalo kat BB lak,jauh dr umah(xjauh mane pon).. pas2 makan kena byr sdiri (kalo ade elaun kan bgussss) ttp kompeni ni bgus! sbb mmg susah nk dpt(fakulti la yg kata) dan aku mmg ske internal audit(kebetulan sgt aku amik int audit sem ni).. so apakah keputusan aku? tunggu & lihat jer la... adus!! >.<

3. pening lagi.. mane 1 nak g? antara reunion ex matrics aku @ perhimpunan family terbesar thn ni? rasa ralat lak kalo x g reunion family.. tp lg ralat x g kmkn.. ahaks!(betapa selfishnye aku ni).. so what to do? ikot gerak hati laaa nampaknye.. xpon wat solat istikharah...=)

kesimpulannye,aku ni mmg xgheti nak wat decision! wake up sofahani! tolong berpikiran matang leh x?=P

aaa sgt sedey ini hati! yg member aku ni pon seko,xgheti2 nk msg haku! baru la nk kepochi time nak naik sem ni.. nk wat cner,xde rezeki kan?(kalo x,da masyuk aku bulan ni!)=P

2 comments:

aizul said...

kena buat solat istikharah laa nmpknya...

hahaha

Miss Hazzy said...

hazzy pun sma,sumtyms tatau nk bt keputusan...uhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails