Sunday, January 4, 2009

bangga xde dara. bangga ke dik?


KUALA LUMPUR: Mengaibkan apabila semakin ramai remaja perempuan beragama Islam di negara ini kehilangan dara pada usia muda. Lebih membimbangkan, segelintir mereka berbangga dengan status itu dan beranggapan remaja yang masih dara sebagai kelompok ketinggalan zaman. Hasil temu bual Metro Ahad dengan sekumpulan remaja yang pernah terjerumus dalam pelbagai gejala sosial juga mendapati, ada remaja yang kini berusia 15 tahun memberitahu kali pertama mereka melakukan hubungan seks ketika berusia 10 tahun. Ada juga yang mengaku seawal usia lapan tahun, mereka mula merokok, minum arak dan mengambil dadah jenis syabu

ikuti dgn lebeyh lanjut di sini

kesimpulannya :

**jaga adik2 anda yg maseyh anak DARA sbb kecanggihan teknologi zaman skang ni semakin hebat! kdg2 haku pon diperlekehkan sbb dikatakan 'old-fashioned'.

**dan haku mmg xterkejut. malah schoolmate aku time skool menengah pon berbangga ngan status non-dara nye ittew!!

**lebih2 lg student IPTA yg sdg hangat &asyik masksyuk dilamun cintan,tolong jgn wat semak@menyakitkan mata haku di Bukit Chenta! haku langgo ngan skuter haku baru tau! >=(

pesanan khidmat masyarakat.

jagalah DARA anda. lalala~.

7 comments:

a.n.y.s.s said...

hohoho. i stuju 100%!
even kalo ade bf p0n, not means u HAVE TO TRUST him smpai sanggup gadai dat thingy? ish3..pendek akal tol dak2 zaman skang kan. huhuh~

aizul said...

bila nafsu sudah menguasai diri, segalanya dirasakan perlu dikongsi bersama..!~

Miss Hazzy said...

btol2...hazzy pun rsa tak perlu la tunjukkan rasa chenta 'beliau' smpai cmtu skali, even dah sampai gila morayan suka kt chenta aty 'beliau'kan...

sob sobs...

Anonymous said...

term yang lebih sesuai : berzina

nauzubillahiminzalik!

-kudozu

agzamry said...

kurang siuman sume itewww

BuBbLeS said...

bDk2 ini xleh d slamatkN.
doa je la Spy kite x terjebak same.
aminnnn

AnGeLFiRe said...

what to do..
what to say..
when IBLIS burn their hearts..
when IBLIS pile up their hearts..
Then NAFSU come to the lead over IMAN..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails