Tuesday, January 20, 2009

memang berbaloi! =D

meh haku sambung balik pasal pilihanraya Kampus UM yg baru je habes smlm. As Expected,Pro-M menang besar 8 dari 9 kerusi Umum yg dipertandingkan. kesimpulannye,Penggerak kalah teruk! ibarat nangka busuk jatuh ke dalam kolam tahi (eee busuk!). =P Haku xmenyokong mana2 pihak,baik Penggerak Mahasiswa mahupun Pro-M,ape2pon,kita tgk janji2 yang Pro-M taburkan iaitu slogan hebat mereka,HOPE & CHANGE. buktikan perubahan anda! papepon,tahniah la ye.. =)

oh ya,aku nk tunaikan janji pasal brg yg rumet haku belikan sekembalinye beliau dari UK.. mari kita lihat apa yg dibeli..~~ anyway,thanx Zaty sbb tolong belikan.. =)

scarf ARSENAL dan MANCHESTER UNITED

scarf MU ngah sale time nih.. 50% off

arsenal da bestttt..! yeah!!

yaaa... seperti yg anda lihat,rumet haku telah membeli scarf ARSENAL & MANCHESTER UNITED kt haku.. AUTHENTIC ye.. dan beliau jgk beli keychain LONDON(pic xde).. Nape ek aku beli M.U nyer scarf sdgkan haku ni fanatik ARSENAL?motiff?? ade laaa motif nye..yg penting Scarf ARSENAL haku lg lawa.. jangan marah peminat MU tuh...=P

so,haku da tau ape yg perlu dipesan kalo kawan2 korang nk g vacation overseas..

1. keychain mesty ada! (keychain kat sana siyes lawa2 n bermutu tinggi.. )

2. souvenir yg korang minat(cam aku,aku minat ARSENAL.. so,xde masalah samada aku ske ke x bnda tu,asalkan ARSENAL..)=)

3. beli sumthing yg korang leh guna (e.g wallet ke,beg ke,ape2 je la yg menarik.. asalkan jgn beli baju Victoria Secret lak,mau xnye xsama saiz,wat rugi je beli.. haha)

4. Perfume pon ok gak,mmg murah perfume2 kat sana.. tapi aku suggest mintak perfume yg already korang pakai..kalo yg xpenah dgr nama tuh,mau xnye tbe2 xmenepati selera.. wat lebur duit je..

kesimpulannya,berbaloi la RM100 haku beli bendalah ni.. aku suka! i like! =P

2 comments:

zety said...

nsb bek ko ske..tkt je aku klo ko xske..huhu

muhamad redzuan said...

i pooonnnnnnnn like. still simpan lg smpi skrg xbkak tag 50% off. hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails