Tuesday, March 24, 2009

sesungguhnya aku mahu pergi buat kesekian kali!

3k inn Bazaar - ni da lepas da..T_T

Jeumpa D'ramo, Jalan Maarof, Bangsar,soon.. xtau lagi biler.. ade sape2 ley bgtau katne Jeumpa D'ramo? tp aku ley agak laa dkt ngan UM sbb dkt Bangsar..XD

A:fair weekend come back again! 28 & 29 March 09.. tapi.. ade sape2 tau x camne nk g Soho KL? maunye xsesat cm g Kelana Jaya ritu.. ~_~


sebenarnye aku xpernah lagi g tempat2 gni.. teringin giler seyh! nak shopping offline.. asyik2 online jer.. mahal lak 2! =( kalo aku berjaya g jgak antara tiga2 ni.. memang bagus ar! xsia2 ar aku wat posting ni.. ahaks!

ade sape2 ley jd pemandu pelancong aku? =P

7 comments:

Qiha Aziz said...

lorh..kelana jaya tu dekat gila dengan rumah aku..hpmh..ko x tanya aku...
aku pon tengah mencari jalan camne nak ke bijou..
ada lagi 1 tempat best dekat kelana jaya ada..every weekend dia buat tapi aku x pernah g..x silap nama dia Jumbo Sale at Big Blue House..ni aku tau katne..cuma x pernah g jer.

missy.hunny.lalala said...

waaaa yeker?? alaaaaaaa cmne nak tanye,time event tuh dibuat ko da ade kat bandung mkn mee bandung XD. haaa ley sharing2 nanti! yeay!! XD

Qiha Aziz said...

aku blom fly lagi la masa tuh..xper2..nanti aku tunjuk kat ko big blue house plak. :P

missy.hunny.lalala said...

big blue house? bazaar gak ker? yg penting vintage!! heheheehehe... kalo nk g ajak2 la aku... ngeeeeee

Syima said...

mggu ni ada soho KL???

missy.hunny.lalala said...

yup! nak g ke? ajak aku jom! XD

Qiha Aziz said...

a'ah..bazaar..tapi aku x sure la ada vintage ke x..x pernah g.
ada lagi 1 website vintage..oldblossombox.blogspot
yg ni jezzmine (project runway) punya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails