Thursday, May 28, 2009

aku tidak berfoya - foya

walaopon aku bz dok mengaudit UdaMall, tapi aku sempat lagi mengular dan mengulat di kawasan yang sewaktu dengannya. dan td, naim merangkap bestie aku kena g auditee's place kat Jalan Raja Chulan dan dia singgah BB plaza sbb nk lunch ngan aku. tapi atip lak xdpt join sbb dak recruitment die ade prob lak. maka terpaksalah makan berdua. eh aku xcurang tau. naim tu lemah lembut. haha jahatnya mulut aku nih!

dtg2 jumpa aku jer Naim dok menyumpah seranah kat kompeni yang die g td. ade ke patut die kne marah tanpa sebab? meh aku citer,time 2 die g jumpa kompeni secretary tuh;

Naim : Miss, Saya dari bla2..(memperkenalkan diri dulu. aku maleh nk type!) so, kompeni awak kena isi form ni dan pastu tlg chop kat sini.

Betina : What's this? (sambil wat muka kekwat). U give me this damn plain form and u want our company's chop? That's not my type!

Naim : Usually we give this plain form and company..(blom habis berkata2)

Betina: No, this not my type! U fill this form first,make any photocopy and then u give it to me then i give our company chop. (nada berlagak cm kompeni bapak aku punya)

Naim yang cam samdol pon wat la pe pihak auditee ni suoh..

In the other side, kalo aku la..

Aku: Miss, Saya dari bla2..(memperkenalkan diri dulu. aku maleh nk type!) so, kompeni awak kena isi form ni dan pastu tlg chop kat sini.

Betina : What's this? (sambil wat muka kekwat). U give me this damn plain form and u want our company's chop? That's not my type!

Aku : wei pompan berak x cebok! selama ni aku g kompeni auditee xde keco2 cm ko! Ko isi je la, tangan ko da cacat ke nk menulis? aku dtg ni da ckup baik da! Sundal! ( amik borang tu tempek kat muka dia)

Betina: No, this not my type! U fill this form first,make any photocopy and then u give it to me then i give our company chop. (nada berlagak cm kompeni bapak aku punya)

Aku : Setakat secretary ko xpayah berlagak ok? aku ni auditor kompeni ko, nak audit kompeni ko yang busuk dan xbercebok niyh, ko panggil bos ko! tah2 ko ni takat SPM jer nak blagak cm kompeni nenek ko! Pigidah! ( sambil amik cop kat meja betina tu cop kat dahi dia pas komot borang tu sumbat kat dalam mulut dia)

masalahnye berani ker aku?

hahahaha.

tinggi sungguh imiginasi aku!

tenks naim sbb sudi dtg opis aku! gahahaha~ bestie forever okeh!

3 comments:

aduka said...

hoh.. imaginasi yg tinggi.. hahaha

Hazu said...

Aku percaya ko akan buat camtu haha .. Scene tempek kertas kt muka tu best .. boleh buat My Sassy girl versi Bahasa Melayu la

DEVILICIOUS said...

hahaha XD klaka :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails