Sunday, May 3, 2009

Bijou Bazaar epi 2


seperti yang telah dijanjikan maka pic baru telah dihupload!
dinyatakan di sini, tiada sebarang edit mengedit dilakukan :D
ingat x yang aku pernah ckp yang sesungguhnya aku maw pergi bijou bazaar wat kesekian kali? yaaaaay hajat tercapai! XD

Jeumpa D'ramo nama tempat itu : aku berpendapat nama ni diambil sempena untuk Berjumpa2 secara Ramai2.. Jumpa + Ramai = Jeumpa D'ramo. betol x? :D
kelihatan dua anak remaja gigih melangkah masuk ke dalam Jeumpa D'ramo
Dyra dan Farah gembira berjumpa cardigan :D
shoes anyone? :)
farah dengan gaya gediknya, dyra dengan muka xbersalah mahu mencuba pakaian yang sgt daring ini :P
bilik ni dah jadi tempat fitting room da, camwhoring dulu!
hari ini hari kedua,agak kurang ramai org walaopon kami dtg pada pukul 10.59(waktu bermula 10 pg XD). dan barang2 yang best pon byk dah xde :(
maka xde la Xrated nyer shopping,sume tinggal sikit jer,uhuk2 :( tapi potongan harga yg kami dpt harini super duper extravaganza! :D terima kasih kakak La Senza! :P
ni kat belah luar rumah, cuppy cakes n Barbie-Q pon ade jual *meleleh air liur*
rajin mereka ni! *ya ampun akak & abg,terfemeskan kamu disini*
rehat dulu ar,penat jalan ar weyh.. heeee
farah pon nak jugak~
farah,dyra,udah2 la tu,xberpusing punye.. dah2 jom balik!! *mak tiri naik marah* >:/
seperti yang diberitahu pada entry sebelum ini, kesemua bernilai kurang daripada RM100! *tepuktepuk*
lunch di Restoran Pelita Nasi Kandar kegemaran Farah, mendapat layanan 5 bintang disana! kepada cik dyra,lainkali kte g Bijou Bazaar awal2 ye?;)
pssst: gambate hora2 kepada sape2 yang amik Treasury Management Selasa ni (termasuk aku). balik lambat la jawabnye! T.T

2 comments:

Miss Hazzy said...

amboi hang makan nasik kandaq nak pelawa kita no...

missy.hunny.lalala said...

uik.. mane de jual nasi kandaq kt bijou bazaar tu syg oi..:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails