Friday, May 8, 2009

goodbye KKTAZ! T.T

at last.. cuti dah bermula, exam pon dh hbes.. tiba masa tok balik umah..

isnin ni bermulalah status aku sebagai pekerja,sgtlaa berdebar2 even aku pernah keje di banyak tempat. maybe kalini di tempat yg professional, b4 dis keje pas SPM,tao2 jela keje pe kannn...

tapi tu bukan persoalannya sekarang..

kaki aku berat tuk melangkah pegi..

kenapa?

sebab... sebab...

sem ni sem terakhir aku bersama kolej Tun Ahmad Zaidi a.k.a 10th college.. dat means aku dah xditerima lagi tok menduduki kolej yang sekian lama aku duduki semenjak aku 1st year lagi..
haluansiswa di sini,join kelab2 pon disini, kenal ramai kawan2 API pon disini.. apakan daya? nasib baik kolej lain sudi menerima aku, guhuhu~ :( walaubagaimanapun,aku akan tetap mengunjungi KKTAZ sbb aku suka sgt makan masakan kak sarah ngan nasi ayam pak abu! ngehehe~

barang aku saja dah memenuhi ruang bilik ni..

dah kemas habis ni.. damn.. im gonna miss dis room.. ;(

and dis board too.. sampai skang masih xtanggal2 kertas2 tuh.. (padahal terlupa) :P

selamat tinggal Kolej Kediaman Kesepuluh! T.T


p/s: aku malas nk g L.I!! ponteng cam ponteng kuliah leh x? :P

3 comments:

Syima said...

peliknye susunan katil kat bilik u

missy.hunny.lalala said...

hehe.. ni kat basement.. ikotkan katil double decker,tp i suoh my dad pisahkan so dpt wat L.. xske katil double decker~ :P

Unknown said...

Salam. Kak,satu bilik berapa org ek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails