Thursday, June 4, 2009

hari mengulart sedunia

ari ini aku terasa sangat busy padahal arini paling xde keje yang aku buat.

yang aku buat arini ialah:

1. Kol 11 tgahari g mengulart-ing (ulat+ular) dengan staff2 unit IA ke HUKM melawat isteri Encik Ibrahim kat wad sebab dia operate buang kanser Rahimah Rahim(aku saje tambah).

2. Kemudian aku menjalankan sesi lawatan kedua level bwh dr yg td, jumpa lak PakGad UDA kena tikam ngan cina lalok nak pecah kete kat parking semalam. baru tego & nak report guna walkie talkie da kena tikam. ish2 sungguh kijam!

3. Sekali lagi, ttpi tanpa delegasi IA, selepas keje pula aku melawat Kem aku kat Hospital Pakar Ampang Puteri. rupa2nya dia kena denggi. punyalah kepo2 kat blog yang die xsehat. sempat lagi nk ckp masuk ospital. paparazzi sungguh hehe. sampai2 je kat hospital tu, aku terasa cam aku masuk rancangan cari menantu. tiba2 mak Kem ada. eh x, satu famili dia ada. ape lagi, dengan kepakaran menjadi hippopotamus aku mentransformkan diri menjadi gadis melayu yang sopan sambil menyapa dan bersalam "makcik apa khabar?" namun aku xsempat nk update gosip2 terkini memandangkan mata mak Kem asik melirik2 manja kat aku. adakah bermakna aku dibawah pemerhatian beliau? ahaha sori Kem! bak kata ko, anak2 Libra memang Hot! papepon Kem,aku doakan ko kuar wad cepat2, riso lak nurse2 tu histeria ngan wajah oversea ko tu(bak kata ko la kan). alamak, aku xsempat nk bergambo ngan ko, sbb mak ko ada. mati aku dikata paparazzi anak bujang die yg seko ni. kehkehkeh

semoga ko cepat sembuh!

2 comments:

Anonymous said...

anda mmg hebat kalau bab2 transform
=D

-kudozu

missy.hunny.lalala said...

haha.. mestyla coverina kak! :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails