Sunday, June 7, 2009

kendurism

cuti - cuti sekolah cmni mmg banyak sungguh undangan kenduri.. maklumlah, time ni je org2 bekerja cm aku ni free especially sabtu&ahad..

sabtu baru2 ( 6 Jun 09) ni akak sepupu aku kawin, dan majlis dibuat di Dewan Banquet kat UPM Serdang.. not bad la kebesaran dan kelebarannya.. tp xleh lawan DTC - bak kata zaty, wat kat DTC.. ops..

as usual,kalo kenduri sedara terdekat sudah tentu aku kena mencemar duli sama. mula2 jadi ketua bagi souvenir time org nak balik,pas2 naik pangkat jd usherer tetamu.. alih2, naik pangkat ke atas pelamin pulak. eh,bukan pengapit kalini, jadi tukang bunga telur pun jd laaa. serik jd pengapit, penat nak jd hippopotamus & coverina.

tema : Maroon 5 + gold
lokasi : Dewan Banquet UPM
hari : Sabtu ( 6 June 09) 10a.m - 4 p.m

sebelum memulakan perjalanan

selepas sesi briefing utk penanggar. eh,bkn penanggal tau.
pensyarah UPM + doktor = L.O.V.E
well, im not asked to be on this stage okay. lalala~
ske pic ni. damn sweet! =)
sepadan x? lalala~
our big family! xnampak? jap ek, close up sket..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meet my cousin,kak ita.. kenal x? ptotla kelaseran kami lebey krg jer.. hehe..

papepon, diucapkan selamat pengantin baru kepada Kak Wani & Abg Zeid.. smoga bahagia hingga ke akhir hayat.. when is my turn ek? =P


10 comments:

aduka said...

musim cuti skola = musim 'org mengawan'..hahaha

missy.hunny.lalala said...

haha.. sensored sungguh kamu ni.. lalala~

aloy said...

hi honey...Abg Long nie(kenal tak)...wah ada blog nampak

missy.hunny.lalala said...

eh.. abg long yang mane eh? yang tapah tu ke? hihi~

aloy said...

yerr....
wahh cepatnyer update blog..

missy.hunny.lalala said...

hehe.. abg long nye blog bila lak nk update? :P

Anonymous said...

sape tu kak ita?
muehehehehe:P

-kudozu

missy.hunny.lalala said...

akak rasa? mesti akak kenalll laaaa...:P

aloy said...

abg long nyer blog tak update langsung...fotopages pun sama...masuk ler norazril fotopage

missy.hunny.lalala said...

ape website fotopage bang long? bg url penuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails