Friday, June 12, 2009

kini aku tinggal seorang

arini merupakan ari terakhir teman pelatihku habis praktikal dan actually dia dah lama masuk, tapi muda dalam 2 tahun dari aku coz dia Diploma Perakaunan.. kini tinggal aku sorang jela budak praktikal dalam Unit Audit Dalaman pasni. tetapi aku tidak terasa di'treat' sebagai pelatih di sini sbb akak tmpt keje aku pon lebey krg same cm aku je. hihi~ jgn marah Kak Ita =P tade makna nk sentap alam ni kan kak? =D

oh ya, nama dia Mira, 6 bulan dah dia kat sini. aku pon tgk die cm da mati kutu je coz team audit die dah berlepas ke JB untuk audit UDALAND. naseb bek la ade kawan senasib anda di UDALAND.

papepon, walaupon kita xserapat mana, daku sgt menghargai kewujudan anda di sini. budak ni la keje mendengar luahan ati aku yang xseberapa neyh. mekaseyh dong! =D

kalo dpt masuk UM jgn lupa roger - roger!


walaupun kita x serupa, tapi hati anda lebey murni dari org lain yang akak knal! =) Btw, Mira ni Hot Momma tau. ops, bukan berlawak menyakitkan hati kamu ya, tulus ikhlas dari akak,kamu mmg baik. =)

untuk keselamatan diri dan kehormatan blog ini, dengan rendah hatinya aku ingin mengingatkan kepada pembaca @ follower @ silent reader bahawa :

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

credit to kak honey marcello :)

~its 5 month now! happy happy happy..:)~

3 comments:

aduka said...

baekk..
akta diikuti..
heee =P

missy.hunny.lalala said...

mekaseyh... maklumlah,xsume org suka ngan cara kita.. susah nk jaga semua ati.. lalala~

aduka said...

btol tu.. xpe2.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails