Sunday, June 14, 2009

kuat berlakon kah anda?

aku terbaca blog kawan aku baru - baru ni dan dia telah join satu pertandingan ni, KUAT BERLAKON - adakah anda kuat berlakon? bersama Afdlin Shauki dan aku nk mempromote kawan aku ni sbb die mmg pandai berlakon!

jgn lupa vote ok! papepon, lakonan ko mmg xmenghampakan! a good way for a new beginner.. :)

bg aku,ciri2 kuat berlakon ada byk jenis. antaranya:

1. bakat yang sedia ada diaplikasi.
2. berlakon di dalam dunia realiti yang sememangnya pura2 atau dipanggil hippopotamus~
3. inginkan perhatian meluas.
4. lahir2 mmg diamik berlakon. cam anak Wardina. =D

utk browse ke video yang lain2 sila ke www.kuatberlakon.com di galeri penyertaan ok~


Mohd Nasrul Faiz B. Abu Azal
Adakah Anda Kuat Berlakon - Kenapa Tak Pengsan Lagi?

dan hari ini merupakan hari yang boleh dikatakan amat amat laaa penat kerana sedari awal lagi keluar ke KL untuk membeli baju rayaaaaa. awal kan? ini kerana tidak mahu bersesak2 di bulan puasa nanti!

perjalanan dimulakan di sogo - memilih baju - baju rayaa pada mulanya mahu membeli baju plaid tetapi parentsku mengatakan baju itu baju tidur. huhu~ mati tros seleraku T.T

kemudian ke Harits - membeli kain untuk nenek2ku(budget byk nenek)

membuat perangai di tempat org - bukan membeli kain sebaliknya bergambar perasan di sini


pergi pula ke Jakel - eh ada sale!

mata makku bersinar - sinar! dan penjelajahan kami di Jakel penuh dengan stress kerana kesesakan org. ya kerana ia Hari Sabtu! kecerewetan makku memilih kain menambah lagi masa kami di sini dan..


berdoa semoga mak berjumpa kain yang berkenan. cepat cepat lah balik! =P

dan akhirnya beliau berjumpa kain idaman nya dan.. balik!

akhirnya kami kepenatan giler babun.. balik je landing - TIDO!

6 comments:

aduka said...

bidio; hm.. nmpk keras die blakon.. =(

uiks.. tu berdoa apekebende plak tu? hahaha.. ade ke nk cari kaen pn sampei berdoa2 lak.. lawak3.. =))

missy.hunny.lalala said...

tp agak lawak laaaa.. da mcm bkn cte seram lak kan? btw cara blakon ok laaa berbanding vid lain dalam web tu yg entah apa2 ..=D

Rizdiahk Nahraf said...

cool gile bapak ko join sekaki berdoa di kedai hahahahahhahahahaha

missy.hunny.lalala said...

besela.. aku yg aja bapak aku jd cool cmni.. dedycool..~ haha~

aloy said...

hani - http://nazbira.fotopages.com/...abg long punya

Syima said...

your dad comey~! XDDD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails