Friday, June 5, 2009

mekaseyh Sai!

sedang aku sibuk2 belek blog2 aku ni, tbe2 teringin la plak nk tgk my old fwen(dia xtua,dia baya aku je haha) nyer blog.. dan sedar xsedar aku dpt award ni! dari bulan lepas lg die bg.. ahaha.. sowi donggg,xlink kamu..:)

anyway mekaseyh bangat2 kpd Sai yang memberi Friendship Award- the best blogger niyh, aku amat menghargainya! hehehe.. so, dengan rendah dirinya aku nak pass award ni kepada blog2 yang memang aku sgt2 berkenan!

1. kak dila kudozu -> blog akak mmg bez sbb sinikal cm saya ;P

2. syima masyimaro -> bez sbb kamu gile shopping! ;P

3. kak nabilah wardrobe rehab -> best coz kamu leh jd fashion icon :P

4. hazzy -> blog kamu sgt menarik! especially layout. hehe

5. zaty zhafir -> permulaan bgus bagi org yg baru wat blog.. wpon baru, bez! its all about lurv! :P

6. aduka -> blog yang byk info berguna~

dan yang paling penting, of coz la Kem aku.. aku xde nye lupa ko even ape yg aku Tag ko xpenah ko wat :P

7. Paan a.k.a MK Farhan @ Kem -> blog ni sinikal cam aku, hanya aku je leh tahan ngan perli dia. maklumlah anak dacing.. kehkehkeh

kepada kawan2 di atas," i can be ur sweetest hello and the worst goodbye " - petikan dari otak sendiri. =D

2 comments:

Anonymous said...

ade2 jek budak ni.wokeyh.thnks very much!


-kudozu

DEVILICIOUS said...

hahaha XD haah old friend bkn tua tau sebaya ok :)>- yeah link2! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails