Thursday, June 11, 2009

poketku terkontang kanting

hari ini aku ada date lg! dalam keadaan yang kering kontang begini, aku gigihkan usaha untuk mengorek-ngorek poketku yang dipenuhi dengan sawang2 yang menandakan BILA ELAUN AKU NAK MASUK NI? T_T

ya,semalam aku mendapat mesej dari kawan seuniversiti ku iaitu KayMay.. mesti korang pelik kan kenapa nama dia camtuh? aku pon mula2 xjelas yang nama sebutannya KayMay,so dengan yakin aku panggil die KeMek.. ish3.. xpatot2(sambil menggeleng2 kepala tanda xbersalah) 0_o

KayMay ade program ngan PWC kat Hotel Sheraton Imperial dan die ajak aku lunch! yayyy! sejak aku kerja kat UDA ni, ade je undangan undangan memenuhi jadual lunch aku ni(kembang kempiskan hidung)

budget hendak makan di tempat yang ekonomikal dan murah murah sahaja, tetapi kawan2 KayMay mahu makan di tempat yang selesa. layankan ajeeee.. (dengan nada poket kering kontang minta diisi) =(

papepon, thx sbb susah2 dtg kemari! xsempat nak snap pic byk2 kerana MCD BB sangatttlaaa bising! nak je haku hempuk2 pale seko2,tau la korang ngah cuti sekolah!
sori KayMay sbb tpakse mendengar luahan hati ku yang entah apa apa ini~ apa apa aje.. =P

to KayMay, enjoy urself at ur workplace even u feel bit tough & tight there..xlama,2 bulan jer lalala~ =D

Kami warga 12th! =D
sekali lagi dua sahabat ini bergambar tanpa segan silu di hadapan org yang lalu lalang


KayMay dengan sut kerjanya.. amat berbeda dengan aku..

kerna aku berbaju kurung! Kontra tetapi kita tetap sama sbb.. UM is ONE! kan KayMay? ^_^

2 comments:

aduka said...

eceee.. ngedate ngn gugurl uper2nye.. hee..

missy.hunny.lalala said...

hehe.. xkan lelaki kot.. marah ehem2 kang.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails