Saturday, July 11, 2009

selamat tinggal =(

akhirnya hari yang xnak ditunggu - tunggu telah tiba iaitu hari JUMAATday dimana hari terakhir aku dapat bermanja - manja ngan kengkawan2 kat UDA..=(

dan pada hari Rabu aritu Unit Internal Audit wat suprise farewell party + meeting kat bilik aku yang sememangnya besar tu.. bak kata bos- bilik GM( InsyALLAH i'll be there soon! )
sangat2 terharu okeh! dalam Unit IA hanya mempunyai 9 orang anggota sahaja, semua menyeleberetkan aku. terasa bagai anak emas la plak, aku kan satu2nya dak praktikal kat Unit IA, dalam erti kata laen, pelatih kedua Unit IA dalam UDA. weeeehuuu! sgt2 bangga! ^_^

pic2 semasa farewell party xsempat disnap tapi memory bersama mereka tetap kuingat smpi bebile(ececece)~

praktikal 2 bulan sangat2 la xpraktikal.. tapi walaupun tempoh yang agak singkat, banyak benda yang aku belajar di sini.. BIG THANKS to my TEAM! wakeup sofahani! kamu sudah mula kelas okeh! *dingdong*

sekalung ucapan trimas kuucapkan kepada Unit IA terutama Kak Masita, Pn Siti, Pn Awa, En Baim, En Sarkowi,En Ramli dan paling istimewa sudah tentu my team leader aka manager - En Roslan dan my big BOSS - Tn Haji Sazali ^_^. semoga anda bertahan & berjuang bersama UDA sampai bebila~

pasti akan kurindui laptop best + meja besar gedabak ini ~_~

..keadaan ofis yang penuh dengan keriuhan Unit IA + UDALAND = HaVoc!

thanx to all dat spend so much for this memorable farewell party.. =)

my team.. dari kiri - team leader (En Roslan a.k.a my manager), me, Kak Masita && EN Ibrahim (asst. manager).. sporting bangat! =)

Unit IA beserta sebahagian dr warga UDALAND.. thanx sume! =)))

perasan x korang yang aku SATU2nya ANAK DARA kat cni? sbb tu aku dimanja2 lebey sket.. ahaks~ =P

dah xde da nama haku di sini pasnie.. =,( sobssss~
dan aku adalah EX-UDA mulai arini..=(

** tiada dalam pic - Senior Manager ( Tn Hj Sazali), En Sarkowi dan En Ramli.. mereka ada kursus.. =,(

6bulan.. =))) dat means half year wif Encik Satu! =D

latest info:
33RD Bon Odori 2009 diadakan di Kompleks Sukan Negara 18 July 09. start kol 5pm. sape2 nak g? ajak aku leh? nak tgk cosplay! wahahaha~
xtau apa itu Bon Odori? sah anda bukan peminat manga. ^_^

1 comment:

aduka said...

aku turut bercedey..

ilex2..

control ayu..
control macho..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails