Saturday, August 29, 2009

sorry sorry

first time aku rasa semua ahli dalam boy band sangat2 hot dan kool! selama ni kalo ada boyband jer,mesti vokalis die xpon seorang dua jer hot, tapi yang ni sume mmg hensem giler babas & hot!! lagu die pon best!

trime kaseyh kepada arm & farah kerana memperkenalkan lagu ni. walaupun aku baru je tau lagu ni(tau mesti nk ckp aku ketinggalan keretapi) tapi aku nk korang tgk gak! =p

group boy band ni dari Korea dan mempunyai seramai 13 ahli! kalah Rabbani.. =p



super Junior - sorry sorry

2 comments:

Anonymous said...

hahahha!
at last layan gak SuJu!

dengar lagu It's you, depa nyanyi lagi cun
hehe

-kudozu

missy.hunny.lalala said...

yeke?
wow! wajib tengok ni~!
=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails