Friday, October 9, 2009

Papadom da Bomb

Hari semalam telah diiktiraf sebagai hari 'fire drill' dimana penghuni kolej 12th mesti - lah memaksa diri mereka turun ke bawah dan mendengar bermacam2 ceramah mengenai kebakaran dan bla bla bla..

Kmay telah mengajak aku meng'escape'kan diri ke luar kawasan UM dan kami bersiar2 tanpa dirancang dan aku menyetujuinya. =p
dan sememangnya tanpa dirancang(sekali lagi), kami pergi ke MidValley dan telah membuat keputusan mau menonton wayang iaitu Papadom!

sememangnya filem ciptaan afdlin shauki sgt2 la best dan berbaloi. aku bukanlah peminat pure filem melayu. tetapi, bila tau afdlin shauki punya cerita, aku tros mengalah!

5/5 bintang aku bagi untuk cerita sebest ini! dan aku berani jamin, selepas anda menonton Papadom, anda semua akan lapar dan segera mencari Restoran Nasi Kandar ataupun KFC(sbb ni je yg aku teringin waktu tu). buktinya, kami berempat telah pergi ke Riang Riang dan ber'supper' di sana! =D

dan Tenks banyak3 kepada Kmay, Idah, Tqa kerana bersosial bersama2 hingga pukul 3 pagi. =D

sedikit sinopsis : Encik Saadom (Afdlin Shauki) yang merupakan seorang penjual nasi kandar berjaya sangat2 laaaa menyayangi anaknya, Miasara.(lLiyana Jasmay) specialities beliau adalah Papadom yang super besar! nak tau lebih lanjut? sila ke pawagam berdekatan yeah! =p but i loooooooveeee Scha more! She's Hawt! =D

betapa lengangnya Parking ini!

Idah M.I.A ( Missing in Action )

Woot Woot : esok g Open House lagi! Mari Menambah Berat Badan! =S

eh,lupa lak. aku nak ucapkan ribuan terima kasih kepada Kem aku iaitu Paan dan aweknya yang Hawt iaitu As (pasni Paan kompom kembang dan belanja aku oldtown plak heheh)kerana sudi melawat aku di UM sekaligus membelanja aku kek Secret Recipe dan Makaroni Cheese Bergetah yang dianggap sebagai "Pakej hadiah besday aku in advance". namun, aku xkira, aku nak adiah jugak dari ko wahai Paan. samada Victoria Secret ataupun La Senza. lalala~ =p

3 comments:

Rizdiahk Nahraf said...

gi tak ajak.aku merajuk ngan ko.

curseshadow said...

papadom memang the best.. yeeehaa!!

curseshadow said...

papadom memang the best.. yeeehaa!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails