Sunday, November 29, 2009

Manjong dan Teluk Batik

phew! hari ini boleh dikatakan hari merayap seharian. seawal 5.55 pagi sudah bangun bersiap kerana hari ini daku pergi berkonvoi bersama saudara sepupu sepapat dari Klang-Manjong sebanyak 10++ biji kereta(biji ke buah?).=p

namun atas permintaan abahku,aku update juga blog ini.haha ni pon kena masuk gak!

perjalanan yang sangat mencabar! bertolak pukul 9 pagi,tiba di rumah pengantin perempuan pukul 2.30 petang kerana mengikuti jalan lama!

abg sepupu kelihatan sangat segak dalam uniform wedding pinknya itu :D

program seterusnya,ke Teluk Batik pula. ibuku teringin sangat2 hendak menikmati keindahan pantai di sana. alang2 di Perak kan?

memang benar! Teluk Batik mmg cantik! :)


bersama adik beradik

cis,abah ni wat spoil jerk.=p

family potrait!eh mana mak?

ha ni dia..
org kata aku dan mak aku macam adik beradik.usya sket! :P

akhirnya kami menamatkan hari ini dengan makan di Restoran Selera Putih di Kampung Baru. Xsedap! =(

berlatarbelakangkan KLCC.

akhirnya,cuba teka kami sampai rumah pukul berapa?

pukul 11 malam!

gila penaaaaaaaaaaaaaaattttt!! =((((

tp,

sempat online fb sambil update Cafe World. =P

lagu penutup utk entry ini:

This used to be a funhouse
But now it's full of evil clowns
It's time to start the countdown
I'm gonna burn it down down down
I'm gonna burn it down

9, 8, 7, 6 5 4, 3, 2, 1, fun!!!


2 comments:

.::Wanie::. said...

Really eh... teluk batik that beautiful..
mmg terigin sgt nak gi sana after few person ajak..
but tkt smpi sn melalak je sbb kenangan lama.. gugu...

missy.hunny.lalala said...

yup..chanteq!
kenangan lama ngan exbf ke?
hehehee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails