Monday, December 14, 2009

hari terakhir ++ post exam

salam semua!

seperti yang dijanjikan, aku akan menghupload gambar-gambaran hari terakhir bersama Mr Mark dan post exam.
hari ini aku ada exam last paper,220-602 dan alhamdulillah,aku PASS paper ni dengan markah yang memuaskan.mati matian ingat dah fail sebab paper kali ni amat susah sebab >15 soalan baru dalam sistem. berpeluh peluh jugak la nk menjawabnya.

dan pada hari terakhir bersama[hari Khamis] Mr Mark,sume cm sedih jer.tapi sedih pada hari tu je la. esoknya nak exam,muka masing masing cam excited nak habis awal!

sebelum berpisah,Mr Mark siap bawak kamera lagi,nak bergambar kenangan. ini antara gambar gambarnya:bersama Mr Mark
kami semua

esoknya pula,hari Jumaat.iaitu hari penentuan sejauh mana pengetahuan kami mengenai CompTIA. bermula dengan paper 220-601 [Essential]. dan hasilnya,semua lulus dengan cemerlang!

Exam di lokasi Fakulti Perniagaan dan Perakaunan. sistem yang sungguh teratur. nak masuk kena dua orang dahulu. kemudian xleh duduk sama dengan kawan. takut meniru la katakan.~_~

kami lulus cemerlang!!
^__^

pasni kami boleh bergelar graduan serbaboleh! insyALLAH.. =)

baru dapat tengok Twilight New Moon. not bad la. tapi haku lagi ske Twilight 1st sebab ada Edward. New Moon ni banyak Jacob jer. body not bad la. but i prefer Edward 1st! =p
takziah kepada Ain kerana kehilangan kamera DSLR di Penang.semoga Allah membalas perbuatan jijik pencuri tersebut. What u give,u get back. banyak banyakkan berdoa sahabat!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails