Tuesday, February 9, 2010

Keris Alien masuk bandar

oh ya.
Nama beliau sebenarnya Kris Allen. tapi disebabkan aku agak KUCIWA kerana tidak dapat menangkap gambar beliau secara total, maka aku menggelarnya sebegitu.

Kenapa?

bukankah beliau bagaikan alien datang dari planet lain(negara asing) ke bandar KL dan dikerumuni oleh rakyat Malaysia yang jelata ni(betul ke x ayat aku ni) ibarat semut dikejar gula. Alien kan?kan?kan?

sebenarnya aku xkenal pun siapa mamat ni. yang aku kenal Kelly Clarkson juara American Idol. yang laen haram aku xkenal. yela dulu rumah aku mana ada Astro. nak tgk kat 8tv kena berebut dengan ahli keluarga aku T_T(teringat memori berebut-rebut remote)

Pada asalnya budget mao jalan2 di MidValley hendak membeli capal baru. malangnya misi TIDAK BERJAYA ,malah membazir pula duit membeli baju. Aduuuuhaiiii T_T


Jalan2 pula di ruang legar mid, ternampak poster mamat nih.

"Boleh tahan hensem gak mamat ni" tapi ego aku masih lagi menguasai diri ini.budget taknak pergi tengok sambil kutuk2 peminat lain yang sanggup menunggu kat ruang legar dan di dalam hati berkata, "Excited terlebih je korang ni," (--,)

lepak2 je kat kedai kasut NOSE(motif hidung dengan kasut??), tiba2 aku dengar jeritan histeria. ibarat tindakan refleks(sebab aku tau Kris Allen dah sampai) cepat2 aku berlari ke arah jeritan tu (eh bukan aku td kutuk beriye xnak g tgk ke? :p)

dan... W to the O to the W! (WOW ye)

Hensem siot!! dan yang pasti siapa naik pentas mesti dapat masuk StarWorld Astro punya. Live tu beb!

mesti tangkap gambar beliau ni! boleh eksyen!(kataku dalam hati)

Snap! Snap!

Ek ele..

keciwa. hanya kepala beliau yang kacak sahaja kelihatan. mau jerit histeria boley?=0 ni akibatnya terlalu 'tinggi' kena jengket!
nampak x kepala dia? kalau xnampak lagi berapa Jumaat la korang.. thehehehehee..

cuba lagi di sudut lain namun hampa. cis! -_-

Ekspresi dirimu: Teruja melihat kehenseman Keris Alien

sesungguhnya wajah aku gila buruk kalau pura-pura membuat ekspresi! -_-''

Selamat Tahun Baru Cina dan Happy Holiday! ^__^

7 comments:

aduka said...

semut dikejar gula?haha salah ayat tu..

missy.hunny.lalala said...

mmg pun aduka. saje2 je wat peribahasa baru. kalau x kan,dimana ada gula,disitu ada semut. gegegege XD

missy.hunny.lalala said...

mmg pun aduka. saje2 je wat peribahasa baru. kalau x kan,dimana ada gula,disitu ada semut. gegegege XD

Syima said...

hahaahh! the hell ur face LOL! XD

missy.hunny.lalala said...

well siyes buruk! XD

ixora naddyra said...

wei...muke ak pn buruk jugak!!
;p

Honey G said...

haha yup3! setuju! miahahaha :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails