Thursday, February 18, 2010

misteri kewujudan video ini di desktop

hari ini agak gempar sebab aku jumpa video ni kat desktop aku. ok sebenarnya aku jumpa video ni dalam minggu lepas. aku upload kasi korang sume tengok.



siyes aku xpenah nampak file video ni kat desktop aku. posing atas kubur lak tuh! meremang bulu seyyy nak nak pulak aku terjumpa file ni time tengah2 malam sorang2 kat kolej lak tuh. rumet pulak balik rumah. serammm!

sape pedajal aku?

::pi.es::

cuba dengar dengan teliti bunyi kat video tuh. siap gelak2 posing atas kubur. choyy! kubur pun leh jd tempat posing ka??
hingga kini siapa yang menge-POST video ni kat desktop haku masih menjadi MISTERI. SAPE WEYH CEPAT LAA MENGAKU TAKUT NI WEH!

3 comments:

aduka said...

sape die letak.. kot2 antu kot letak.. huhuhuhu..

Honey G said...

woi ko jgn wey! takot siak!

enjelinajolipit said...

oh seram! gua tak berani nak play.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails