Monday, March 1, 2010

Pee Dee Deey

Salam semua!

Sebut pasal merancang, siapa-siapa kalau nak buat sesuatu xkiralah assignment, exam, dinner, semua kena mulakan dengan merancang dulu kan? kalau xmerancang, xmenjadi lah apa yang kita target nak buat. betol x? sila hangguk 90 darjah!

okeh, begitu juga dengan percutian ini, kalau xdirancang, serius xmenjadi, tapi, orang tua-tua kata, kita hanya mampu merancang, Allah yang menentukan. betol x? hangguk lagi sekali oyeah! :p

bertemakan Berpanas Terik di Bawah Mentari, tema ini dipilih kerana semua sedia maklum dengan pemanasan global yang semakin mega, nak nak pulak kat tepi pantai, memang sunburn la jawabnya!

Bertarikh 27&28 Februari 2009, sebanyak 10 buah kereta telah mengikuti konvoi ke Port Dickson. Tanpa membebel dengan lebih panjang, anda lihat je la gambar2 nye ye..

dengan hanya bermodalkan RM65, dan tido di Apartment Glory Beach Resort beserta BBQ,Sukaneka dll.. Worth it x?


hadiah sukaneka yang berjaya menggegarkan jiwa rakan2 yang laen.
.

menunggu ketibaan rakan2 yang lain..


bergambar itu wajib!

camerawoman berjaya.. Nurul 'Izzah..


sesampainya di Glory Beach Resort.. masing2 berpeluh xhengat..


makan tengahari dulu.. eh silap...posing dulu..
ha.. ni baru g makan..

FIRST SESSION.. SUKANEKA..

sessi petang.. Berpiknik di tepian pantai.. (sebenarnya tunggu Sukaneka bermula)



Raja Tepong dimenangi oleh Faiz..(che we pun kalah..)

gambar sukaneka yang lain sume xde sebab haku masuk join same =D
kan aku dh kata,aku masuk. habis tepung2 bertempek kat muka aku.=_=''

NEXT SESSION.. BARBEQUE..

Bab*-Q time!
Hencek Haizul dan Hencek Satu sangat rajin menjaga Barbeque.. ada can jadi calon menantu neh.. hehe.. :p

dah macam piknik di malam hari la pulak..

NEXT SESSION..EXPLODED QUESTION a.k.a SOALAN MAUT..

Exploded Question dimana mangsa2 yang disebut nama akan ditanya soalan maut pilihan sendiri.. aku juga tidak terkecuali.. heh!

ESOKnya..
bersiap siaga hendak pulang..!

Sebilangan pic2 yang telah haku edit..(rajen xkena time..dah la banyak assignment,hish!)

p/s: aku nak mintak ampun awal2 yer.. jgn marah ye rakan2.. sekadar usikan jer.. mwahahaha..:p
(klik gambar untuk membaca dialog dengan lebih jelas)


soriii gambar banyak sangat.. dah sume gila gambar nak wat cemane :D

one word: B.E.S.T!

commentator by participante:
Zety: Worth it!
Dayah: Best! =D
Izzah: Buat lagi!
Haizul: bg cadangan tempat lain pulak(nak soh wat lagi)
dan byk lagi.. penat nak taip! =D

Alhamdulillah, planning lama pun jadi akhirnya,semua selamat pergi&balik =)

6 comments:

Qiha Aziz said...

haha. gambar zaty tu best. (gaya je lah) aku tak nampak tulisan2 tuh. penat nak tunggu loading nak baca. tp mmg best and worth it pon!

Honey G said...

haha. dlm pic tu zaty nk penampo c zhafir. aku pon main letak jela dialog. pic lak kecik je. huk3. btol3,memang worth it! :D

NURUL IZZAH said...

haha.. bru aku perasan.. byk pulak nama aku dalam blog ko.. tumpang2.. haha.. perlu ke nama penuh?? miahaha.. xpe2.. ak sk.. hehe..

Honey G said...

banyak ke? xde banyak pun..ala,kredit tok ko..ok what..mempromote bisnes ko..:D

Hazwanee said...

wuwuwu kijamnye dialog box ko..ha3~

Honey G said...

hak3..
juz for fun la dear..
:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails