Thursday, April 15, 2010

foya-foya sebelum study week

Salam semua! Mau habaq ini celita, dengar baik2 aaaaa...

Pada satu malam yang sepi..

(kedengaran Hp Sony Ericsson berbunyi lagu Jason Derulo-Whatcha Say memekak,tanda mesej sudah masuk!)

*bukak hp*

Wei,nak join kitorang g Pahang x? Aku xdapat nak g,ko tolong gantikan aku leh?
-Aida

Eh, apa yang ada kat sana? Best ke?

Best la,lawat kampung Orang Asli, main2 dengan GAJAH, mandi dengan GAJAH.. jomla wei..

Wah,main dengan GAJAH? siap Mandi lagi!?? xsabar nih! Errr, kena bayar x? Makan minum camne?

Free,ko jangan risau, ditanggung BERES!!

*tiba2 mata berkelip2 seperti Misae ibu Shinchan*

Ok,konpom aku g! =D

Dan akhirnya, dengan jayanya aku telah menyemak nyamunkan diri mengikuti rombongan Cik Kiah kelas Gender ke Janda Baik. Coursework katanyerrr..~

Eh,malas nak bebel-lah! Biar gambar je yang berbicara! :p





bersama rakan-rakan peneman. Sampai2 jer dah bergambo.


Aktiviti 1:
Melawat Kandang Kambing di Perkampungan Orang Asli.
Bau dia.. Asyur~ o_0'

bersama Orang Asli merangkap tauke kandang kambing tersebut.
Hensem sungguh pakcik tauke! Kambing satu.. :p


Aktiviti 2:
Melawat Pusat Sinar Harapan(ala ko baca jela papan tanda tuh!)
*tempat ni macam tempat training kemahiran tok OKU*


di dalam rumah tersebut. Colourful kan? =D

dress:Wardrobe Rehab
Jeans: Chic Avenue
Crop Cardi: Sg Wang Plaza
Tudung: Rembat mak punya!
Botol air: UMNO :p


Aktiviti 3:
Melawat ladang sayuran&asrama kanak-kanak.
*muka sudah penat kerana tidak makan tengahari*


*posing pon macam nak patah pinggang, LAPA =(*


tiba2 perasan TINGGI di sebelah Yus. =D


kembali bertenaga kerana sudah makan :D

Aktiviti yang lama dinanti2kan
: Melawat Gajah!

*pandai ek diorang ni, aktiviti best2 kasi kat belakang2 sekali,budget kitorang xsabar tunggu dengan eksaited, ala2 Faizal Tahir kena nyanyi last sekali supaya penonton xbalik awal. Motif??*(siapa berani nak balik awal kat Pahang ni? Gila hape?Naik bus kilang je pon :p)


*tunjuk bukti sket*

Sape kata aku takot Gajah? Sape? Sape? Meh aku luku sket pale die! :D


Gajah ni cam tau je diorang nak masuk dalam belog.
Pandai korang posing eh. Biasa tu!

tengok! Jinak je Gajah ni amik makanan kat tapak tangan aku yang kecik ni
*perasan*


Haha! Budak baju merah tu pon xdapat nak bagi makanan, aku juga yang diUTAMAkan!
*kredit to hencek Gajah*
nak panggil ape eh? Carrie Junior? Tapi ni kaler itam.
Jack Black je lah~~
:p


macam g trip bertiga je kan?
*haha padahal xkenal ahli2 lain dalam rombongan tu,kami je akak-akak kat situ.malu la nk tego adik~* ;P


bersama Lecturer Gender budak berdua ni ha. haku tolong tumpang gi jalan2 jer.
Lecturer Sporting! Kek Cekelat anda sangat syedap! :D

terima kasih rakan-rakan!
terima kasih UM!
terima kasih Janda Baik!
:D

Eh sape tau x kenapa nama tempat tu Janda Baik? Janda2 kat sana baik2 ke? *questioning diri sendiri*

DAH! Dua jam telah digunakan semata2 untuk mengupdate belog ini. Maka harus dihukum study sampai TEPU!.. :p

*sila jangan salahkan aku jika lama xupdate. Exam woi exam!* :p

4 comments:

Qiha Aziz said...

gajah2 tu dah masuk blog aku. sekor nama dia selendang. hahaha.

aduka said...

uyoooo..
seb bek gajah tu x sondol dr blakang..
sbb nmpak cam dh nk dekat je tuh..
O_o

Honey Lalala said...

Qiha: camne leh masuk belog ko? ko pun penah g ek? :D

Aduka: xpe2,gajah2 tu jinak XD

Qiha Aziz said...

aku dah pernah gi lah kuala gandah tuh. ni ha http://lifeisprettyfull.blogspot.com/2009/12/ingatkan-nak-mandi-sama-sama.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails