Wednesday, April 7, 2010

kenapa kita kena join MyLook?ramai pening2 lalat kenapa aku post kat facebook rakan-rakan suruh diorang register ramai2 kat dalam MyLook ni.

MyLook ialah sebuah enjin carian baru yang menawarkan saham percuma kepada ahli-ahli yang mendaftar dan melakukan carian menggunakan MyLook. Pendaftaran dan keahlian adalah percuma.

Tawaran ini mungkin hanya sah pada peringkat awal pelancaran dan MyLook berhak menarik balik tawaran ini di masa hadapan. Bagaimana pun, semua unit saham yang telah anda kumpul akan terus menjadi milik anda dan mendatangkan pulangan bulanan.

Setiap unit saham MyLook.com bernilai 22 cents (USD) buat masa sekarang. Setiap unit saham akan memberikan pendapatan bulanan kepada anda dalam bentuk dividen bulanan.

Sertai MyLook.com sekarang dan dapatkan:

-> 5 unit saham percuma setiap hari (maksima) sekiranya anda melakukan 5 carian menggunakan MyLook.com pada hari tersebut.

-> 5 unit saham percuma untuk setiap ahli yang anda kenalkan (tiada had).

-> Insentif 20% dari jumlah saham terkumpul ahli-ahli yang anda kenalkan dan 20% dari pendapatan bulanan mereka (tiada had).

Anda tidak perlu memperkenalkan peluang ini kepada sesiapa pun untuk menerima bayaran dari MyLook tetapi jumlah saham yang dapat anda kumpul adalah terhad kepada $0.22 x 5 = $1.10 sahaja setiap hari.

Tetapi sekiranya anda ingin mendapat pendapatan bulanan secara pasif dan percuma untuk jangkamasa panjang, anda boleh memperkenalkan rakan-rakan dan anda akan mendapat lebih banyak saham percuma pulangan yang berlipat-ganda.

Jadi.. kepada yang belum join lagi…klik laman MYLOOK

DAFTAR PERCUMA !!! Enjin carian sama seperti yahoo atau google, dapat duit dan anda x rugi satu sen pun.

kita tolong sesama kita je,pe salahnya kan?;)

credit this entry to http://anjungweb.com
(maaf kopipes,kawan-kawan semua dok tanya kenapa kena reg,ni info yang betul2 padat la)

kelik sini

2 comments:

areev19 said...

fuh...iklan berbayar ke ni? :D

Honey Lalala said...

erk.berbayar? u mean?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails