Tuesday, May 18, 2010

Update sedikit.



Karnival ni dah berlangsung lama dah. 7-9 May lepas kot. Tapi entah mengapa jari jemari ni semakin malas nk update belog. nak kata dah kerja,belum lagi. dok terhegeh2 mencari. Ok,aku dah update ni. jom layan~~

Setiap pengunjung akan dapat bendalah ni beserta dengan barkod. so xpayah susah2 bawak kertas,fotostat sijil merata2, dengan scan barkod je resume korang dah masuk database company tuh! senang kan?

Ruangan mengupdate resume

ha,akak yang angkat tangan tinggi2 ni sebenarnya dia pegang signboard yang bermaksud- Hey laptop ni kosong, meh datang sini! :D




setelah berpenat lelah merayau2 di JobsDB Fair ni...













memberi diri sendiri 'upah' sebagai membalas jasa sebab rajin sangat merayau dari Pandan Jaya ke KLCC. Penat wei naik LRT! =_=''


Sedap x? Sedap x? Spaghetti Marinara dan Waffle Apple Cinnamon dari Kafe Milano. Ala,yang tengah2 tu. Sedap sgt! Kalo datang KLCC WAJIB rasa yang ini! :D

4 comments:

aduka said...

rasa rugi sbb x dpt join..

Amieynna Amin said...

uik..
lame gile xmkn wafle tu..
terliur aku..

Honey Lalala said...

aduka: rugi sbb xdpt join fair ke,makanan? :p

mina: ko g kat kafe tengah2,nama dia cafe milano.sume sdp2!!

muhamad redzuan said...

cam nah mkn jer.. haha!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails