Sunday, August 1, 2010

Mari datang ke majlis konvokesyen saya! :D

maaf ya kawan-lawan,


tiada posting bukan bermakna menyepi,

bukan sengaja memencilkan diri,

saya sibuk bekerja. dan tujuan posting ini adalah hendak dinyatakan bahawasanya,saya mahu menjemput rakan-rakan dan taulan yang mengenali saya samada face to face mahupun di alam maya, saya akan berkonvo khamis ini! YEAYYYYY~

jadi,dengan penuh rasa iltizam dan hormatnya,eceh eceh! saya mahu anda semua sila apply cuti anda semua secepat mungkin pada;

TARIKH: KHAMIS, 5 OGOS 2010
TEMPAT: DEWAN TUNKU CANSELOR,UNIVERSITI MALAYA KUALA LUMPUR
SESI: PETANG

oh ya,sedikit sebanyak gambar pre-convo sewaktu rehearsal convocation day. kasi pemanas badan dulu.


Tempat suka duka semasa belajar. dah 4 tahun? cepatnya rasa!

Pose gila di traffic light. Habis kena curse dek pengguna jalan raya. heh~

Terbaek!

Jadi kawan-kawan,jika mahu konvo,sila lah hire photographer anda siap-siap. Bukan selalu dapat konvo(sebab aku xmampu nak sambung belajar lagi da),jadi,hargailah detik2 emas camni kay?


pi.es: kalau datang tu,sila bawak bunga ke,teddy bear ke,xde la kosong sangat tangan ni rasa. :p

rakan-rakan yang masih tidak tahu cara memakai jubah yang kemas,sila lihat video ini.
Kredit to umconvo website.




4 comments:

Syima said...

PERGH GILA PROMOTE MMG TEBAL MUKA U EPA XD
laa khamis ke?? Keje la wei =(

muhamad redzuan said...

congrate! ;)

DaRk ViRusZ said...

wow kovo..congrat...

Ms. Ann said...

selamat berkonvo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails