Sunday, November 21, 2010

Coolblog? So Cool okay!



Current update: Baru pulang sudah dari Melaka!

Melancong? Naaaahh.. pergi hari,balik hari. Ada kenduri anak buah jiran. So,saje-saje turun padang pergi kenduri orang, nanti xde la orang xkenal bila haku plak naik pelamin. Opssss!!

Phew,penat teramat! esok pulak kena kerja. Ayayai, beginilah life sebagai buruh pekerja berdedikasi.

Oh ya, malas lah nak cerita pasal kenduri kahwin, dah muak sangat update belog tak habis-habis pasal kahwin,kahwin,kahwin, sudahnya,aku ni xnaik pelamin jugak! Bila multi billionnaire nak datang menimang meminang haku neyh? Lalala~

Dan sebenarnya, eh, terperasan Yuna pulak. Tadi singgah rehat R&R (tah,xingat di mana) dalam perjalanan pulang dari Melaka, terjumpa satu kedai peberet niyh. Wah,baru merasa sekali da perasan ini peberet saya. haha :D


Coolblog. Pernah dengar? Rasanya dah top gila kot. Cawangan dah bersepah. Paling dekat dengan tempat aku pon kat Times Square dan Sungei Wang.

Nama macam belog yang kita online ni, tapi ni nama kedai minuman. Ala, yang bubble tea tu.
Bubble tea tu apa? Ala,yang bulat-bulat tu, leh kunyah2 lagi sedap dari cincau racik2 halus oleh peniaga kedekut tu,haha.. :p

Coolblog ni macam-macam ada. cakap lah perisa apa. Jenis pun variety habis. Ice blended, Yogurt, Bubble tea? Cakap je. memang ada!


Tadi order ini dengan Honey Dew Ice Blended.(bubble tu sebenarnya kat bawah)

Yang bestnya, penutup dia bukan ala-ala pasar malam punya stail tau, siap seal kat atas. so,xde la istilah tumpah sebelum cucuk dengan straw. Peh,kool giler!

hah,ambik kau. rambang mata x? haaaaaa.. :p
baik ngaku cepat!

malas nak resize. nyeh nyeh


Kepada die hard bubble tea, i recommend this! Mmg sdap dan yummy. Tapi kalo salah pilih perisa,jangan salahkan shaye ok! :p

p.s: jual air pun boleh buat duit taw! Asalkan kena dengan caranya. *wink*

8 comments:

Drunbella Khoo said...

i suka mango.
tapi i tak suka taruk yang bulat2 itam tu.
hahaha.
:D

ohujan said...

cool!

Honey Lalala said...

khoo: u xsuka nape eh? malas kunyah ek? hihi..

ohujan: yeap!!

KimiCnoL said...

cool blog sedap ;)
New Entry
"Iklan Best"

Honey Lalala said...

waaaa. xsangka ramai dh suka. sedap sedap :)

a.n.y.s.s said...

mmg favourite. ontheway nak rase sume flavour! ;)

SIELA MIKAIE said...

sedap gler!!

every week mesti crik benda nie...:)

muhamad redzuan said...

shedapnya......... ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails