Monday, December 6, 2010

Salam 1432 Hijrah!


Rasanya cukup-cukuplah pasal entry semalam tu. Bila baca-baca balik,nak tergelak pulak rasa, nak2 komen balas dari empunya pemfitnah tuh, aduiyai,sampai terkeluar air mata gelak sebab lawak sangat! Deyy, aku kan kerja,mesti la bukan 24-7 online,malam2 je kot aku leh approve komen. Dan,aku memang telus,nak maki ke,hamun ke,aku approve je,tapi kepantasan aku mengapprove tu,depends pada tuan punya availability. =)



Well,ini kan belog aku,aku punya suka la kan? Rasa macam nak je letak tagline BESAR-BESAR tulis, INI BELOG AKU, AKU NAK TAIP, AKU PUNYA SUKA LA NAK TEMPEK APA PUN,JANJI TAK FITNAH ORANG.(tapi nanti kawan aku terkejut pulak tengok perubahan drastik ni,nanti dia tanya,wei,sejak bila ko jadi BRUTAL ni?) opsssie again!
xpun kalo dah geli/nyampah sangat,lajukan cursor mouse anda ke belah kanannn, atas sekali. ha,nampak x simbol X tu? tekan laju-laju!

heeeeheeee.

Okeh, lupekan bab tadi,hari esok merupakan hari bersejarah bagi Umat Islam di seluruh dunia kerana kita bakal menyambut Awal Muharam. secara xlangsung cuti umum! Yeay!

Rasa macam xbest je bergaduh sesama umat Islam,nak2 kerana sang pakcik tu. sangatlah D to U to R to H! DURH!

kredit to dunia mistik blog's
Salam Ma'al Hijrah rakan-rakan semua~!

3 comments:

penjejak.mimpi said...

Salam Ma'al Hijrah juge pade awak. Baru petang tadi go through blog ni. Nice sy rase sbb ade kejujuran dalam isi blog ni.
Sy rase elok macam tu daripade kite berpure2 jadi orang lain.. kan? Lebih baik jadi diri sendiri..

Neway, happy blogging n salam kenal.. :)

Honey Lalala said...

thx! salam kenal jugak! :-)

Amieynna Amin said...

aduyai.. aku baru pas baca komen2 ko kat entry sebelum ni..
kesian ko..
tapi aku taw ko mampu mebalas serangan2 mcm ni..

chaiyork honeylalalala... walaupun ada org xsuka nama ko ni.. aku tatap nak tulis.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails