Monday, February 21, 2011

Tak payah pakai duit dengan adanya Karspersky 2011 percuma!

Ada siapa-siapa yang teringin nak membeli antivirus berjenama yang 'strong' tapi SAYANG nak keluar duit? Aku ada step nak pakai antivirus Karspersky 2011 buat selama-lamanya! Tapi, dengan menggunakan Karspersky 2011 trial, korang leh 'lanjutkan' usia sampai bila-bila!

Kalo dulu install trial setiap 30 hari kena delete pastu kena download balik, skang tak payah susah2,korang download dulu antivirus tu yang trial (30 hari) versi 11.0.2.556

Ok,kita masuk ke step bagaimana nak lanjutkan usia antivirus nih


Masuk kat kaspersky 2011

Uncheck Self Defense kaspersky 2011 tu : Masuk advanced setting (icon kotak)>self defense > uncheck self defense > apply

Keluar atau Exit kaspersky di tray icon. Pastikan tiada lagi icon kaspersky di taskbar komputer anda.

Lepas tu, klik dua kali ktr 2011 yang anda install dan extract tadi, dan tekan reset. Kaspersky akan direset semula ke 30 hari lagi. Boleh ulang semula lepas dah nak habis masa trial nanti. Selamat mencuba.

ni ha rupa aplikasi KTR Ganjin tuh

tak paham jugak? ha, tengok video ni. Gerenti paham


KTR Ganjin mungkin akan didetect sebagai virus, jadi sila wat file exclusion (kira pengecualian) utk mengelakkan ia dipadam

tak paham camne? ha, tengok video ni


selamat berjimat duit ok!

Entry ini hasil berkat nurizspace kerana beliau membenarkan aku share post ini. tenks ok! ;) lawat blog beliau untuk tips pc yang lebih menarik!

p.s: ni utk siapa2 yang rajin laaa. sebab kena reset setiap kali trial tu habis. janji tak payah guna duit. kan sng!

2 comments:

ed haku-chan said...

menjadi ke effa kalo buat mcm ni? akak takut nnt kena hack dgn kaspersky.. huhu..

Honey Lalala said...

menjadi.. akk try dulu eh =) jimat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails