Monday, March 26, 2012

My Pinky Moments

Assalamualaikum!


Lupakan kejap pasal Running Man tu, meh haku nak habaq mai pasal sesuatu yang aku baru join ni =)

Ini merupakan contest PERTAMA yang haku join untuk tahun ini setelah sekian lama haku xmenjoinkan diri. 


Inilah contest yang haku join kali ini =) 

Punyelah susah nak cari gambar  haku yang berkaitan dengan kaler PINK, sebabnya aku baru mula berjinak-jinak memakai baju yang berkaler 'jambu' ni. Dulu rock,sekarang dah ada taman =p


godek punya godek punya godek,, akhirnya.. YES! Dah jumpa! *girang*


Jeng!

Antara 2 pic yang terpilih untuk haku menyertakan diri dalam contest ni ialah :

Konvokesyen bersama sahabat terbaik semasa di Universiti Malaya. Miss this moment!

Pic ni tak cukup PINK kan? Nak PINK lagi takkk? 


Dannnn~



Menghadiri kenduri kahwin, juga sahabat terbaik zaman Matrikulasi. Diri sendiri terlebih PINK dari pengantin tu. Ohoi~
Pipi ada naik sikit kat pic dua. Bahana tak jaga makan. Ces!


Persamaan dua gambar ini ialah, tudung dalam kedua-dua gambar ni adalah tudung yang SAMA dan tudung ni merupakan TUDUNG PINK haku yang PERTAMA. *kembang kempis*


Jadi welcome to the PINK CLUB bebeh!

Sebagai penutup kata pemanis menaip haku dengan berbesar hatinya nak mengumumkan bahawa contest ni dianjurkan oleh.... *drumroll*

jeng jeng!






.. penaja bersama 







 dan




Jadi sesiapa yang berminat nak menyertai contest ni, jom pakat ramai-ramai join. Terutamanya yang memang suka PINK ni. So korang tak la susah nak mencari pic berkaler PINK macam aku ni ha. Ngehehe =D 

Tarikh tutup 31 Mac 2012 ni, cepat2!



Last but not least, Think Pink!!

1 comment:

Eyriqazz said...

Tahniah, anda Finalist My Pinky Moments Contest http://www.eyriqazz.com/2012/04/finalist-my-pinky-moments-contest.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails