Friday, November 16, 2012

Terlalu awalkah untuk berfikir mengenai ini?

Walaupun terlalu awal untuk difikirkan,tapi tak tahu mengapa, aku memang terus jatuh cinta tengok busana ni. Too early maybe? Tapi at least bukan last minit preparation kan?





Oh ya,nama designer dia Irna La Perle. Dari Indonesia. Memang kagum dengan Indonesia,syurga fesyen muslimah. Almklumlah orang Islam kat sana ramai.

update: ada jugak jumpa yang lain..



dipetik dari blog Shakina Farhan

ni pon untuk disewa.. tapi bukan warnaku..camno nih? cerewet plaks..dush dush!


Ada kedai yang sewakan baju pengantin style gini x?

Serius nakkkkK!

Kalo sewa dengan tempah,better sewa kan? 

Memang agak rugi sewa sebab one time off cost.. tapi kalo tempah pula bila pula nak pakai lain kali?

*Pening*~~

Sorry bos,terupdate time office hour.

5 comments:

Amieynna said...

gambar kedua belah kanan i like!!!
aku rasa better kau sewa memandangkan bdn kau yg comel dan senang dpt saiz..
hehe

SIELA MIKAIE said...

bile wedding date sofa??

Honey Lalala said...

Mina - bdn aku la susah dpt saiz weh.. kemetot sgt :(

Honey Lalala said...

siela- masih dlm perbincangan..tp next year insya Allah :)

Tuan Juhaida said...

Salam kenal n salam singgah sini
Serius cecantik sgt dress muslimah ni!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails