Thursday, December 27, 2012

Bride To Be Alert: Wedding Dress MEFA Contest

Kepada bakal-bakal suri sekalian!

Sesiapa yang mempunyai tahap kekreatifan menulis yang paling ohsem, marilah uji diri anda dalam contest ni :-


Diri ini tak boleh la nak join, sebab tak berkahwin dalam range bulan April-Julai 2013 ni T__T

Ari Couture punya dress serius meletop! Tak percaya? Masa pergi Pameran Pengantin kat PWTC dulu,ada la tersnap pic baju pengantin Ari Wedding Couture ni. Sangat gorgeous!

cantik kan??

So,join la kawan-kawan,hadiah dia agak lumayan ok, 1 Busana Perkahwinan Eksklusif.. Sound like to be yours forever! Boleh simpan dalam almari pastu feeling2 pengantin setiap tahun. Soooo damn jealous! =(


Good luck kawan-kawan! ^_^

3 comments:

Pink Lavender said...

try la masuk kot2 rezeki....

makneng follow sini
jemput follow makneng...

Honey Lalala said...

hehe,kalo kahwin antara Apr - Julai mmg dah join da ;)

SAHARI MADON said...

masuk jgn x masuk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails