Wednesday, January 9, 2013

Rezeki Januari =)

Boleh x posting jangan duk tak habis-habis pasal kahwin? Boring ok??

Maaf yeee.. memandangkan sekarang memang mood tawen,baca header pun tawu kan, B2B version,opkos la pasal tawen tawen,xkan pasal melawat ke zoo plak kan? :D

Dan alhamdulillah,rezeki di bulan Januari,yang bakal-bakal pengantin duk sibuk pening kepala nak fikir,akhirnya setel sudah!

Daku menang contest yang dianjur oleh Inkduztry Studio iaitu ... KAD KAHWIN a.k.a KAD JEMPUTAN!! :D


See! Nama daku di no.3 tu. Wahhhh so happy ok?

Ni iklan contest tu,bermula sejak tahun lepas (cewah macam lama je bunyi kan?) sehinggaaalah 7 Januari haritu.



Menengokkan pada langkah nak join nya sangatlah mudah, cuma SHARE di wall fb dan tinggalkan komen 


SAYA NAK KAD KAHWIN FREE! pastu tag 3 orang kawan dalam fb tak kira la sapa,janji TAG!

Dan.. jeng! Akhirnya dapat juga.. setelah berhari2 duk SHARE kat wall fb sampai kekawan & encik tunang terperanjat tgk notification sehari smpi 17 kali daku meng SHARE pic ni. Nak hadiah kena susah payah kan? :p


Alhamdulillah.. ni rezeki bagi bulan Januari.. Adalah shortlisted beberapa design kad kahwin sekeping dari fanpage Inkduztry Studio ni yang terpilih seperti:-




dan macam2 design yang berkenan melalui page2 lain.. janji bentuk sekeping panjang ni.. 


Alhamdulillah.. Alhamdulillah.. terima kasih Inkduztry Studio!! :)

Penunjuk arah boleh DIY je.. Bunting tak perlu susah dah,dapat Promo 19Sen dari Kad-KadKahwin.com dah. Murah jer dari harga pasaran ok :D

------------------------------------

Incik Tunang: Yeahhh. dapat 1000 keping kan? Boleh la kongsi sesama map.

Daku: (Tetiba jadi tamak,padahal nak mengusik jer) Eh mana boleh, nanti tak muat la map. Pastu famili xbg combine2 map ni (pdhal bg je :P) nanti tetamu bercampur-campur.

Incik Tunang: (Merajuk) ......


----------------------------------------------

Alih-alih,amekaw! Memang tak dapat nak combine map ataupun asing2kan kad 500 -500 sebab penaja kata jadi leceh,kos dan tak cantik nanti. Atau dengan kata lain "Dah bagi free banyak cekadak eh? :P"

p/s: sempat incik tunang merajuk sbb xdpt share2 kad ni sesama.. bukan takleh cik abg,penaja xkasi sumbat 2 map.. ikotkan nak sesangat kongsi kad ni sesama sebab 1000 pcs byk tu.. apakan daya.. :( kita guna promo 19sen tu ye :) dapat bunting murah tauuu. :P 


oh ya, da tamat pun promo ni. Nasib sempat grab. Tapi masih menunggu maklumbalas pihak Kad-Kadkahwin.com.

#tipswedding: Kadkahwin tidak perlu mahal-mahal sebab ianya hanyalah medium jemputan bukan cenderamata untuk disimpan para tetamu :) bak kata mak,nanti diorang buang jugak! Tapi aku simpan ok kad2 jemputan kawan-kawan,siap nak masuk dalam album koleksi nanti tau :D

Lebihan 500pcs kad tu mungkin boleh guna untuk DIY project. Tungguuu... =)

Oh ya,ribuan terima kasih kepada Cik Mah sebab memperkenalkan contest ni.. Thanks so muchhhh dear!!

7 comments:

AyongAtikah Zaid said...

best kan mng?hehe...congrats dear!!=)

orked violet @ SYA said...

wahh..best nye!! npe Sya xtaw pon nih??iskk2..

BTW tahniah2!!!

Dear, OP Sya wat promo aritu. RM1.5k for two events. sbb tu grab =)

cik mah said...

tahniah2...xsia2 tag hari tu suh join..hehehe

Honey Lalala said...

ayong: bestttt! sbb jimat dwet! :P

Sya: sya xtau ke? apa fb sya? ruginye awak... wow! Bestnye promo tu! LD

cik mah: tula.. tq sgt2 dear! :D

orked violet @ SYA said...

tu La.. sedih nye..

xpe La.. Sya da add Link LaLa kt bLog Sya. psni kLW ade contest best Sya aLert sket. ngeee =)

Honey Lalala said...

heeee. okies. hani da linkkan sya dah kat blog hani. Baideway camner nk wat setting leh reply comment tu ye dear? mind to share? =)

nurulizzahz said...

kad kawen ak ad lg x? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails