Wednesday, July 24, 2013

Tema & Persoalan Majlisku


Assalamualaikum & hai semua! Saja nak share my wedding theme yang bakal berlangsung tidak lama lagi :D 

Mesti kawan-kawan dah pelik,kad warna purple, tapi tup2 tengok majlis tema lain? 

Alkisahnya kad ni dah tersiap sangat2 awal, dan pemilihan tema baru di'decide' lepas tu. Pergi butik 2 kali, dah book & sewa, alih2 amik kaler yang lain. Aku pun kata, guna je lah kad ni, tak payah membazir. Kalau diorg datang tiba2 kaler purple pun apa salahnya? :D

Asalnya nak pakai wedding dress kaler ungu, tapi tak jumpa design yang menarik hati. Maka inilah hasilnya :D



HER THEME :

Green & Red




HIS THEME :

gold & silver




Ni sampel contoh yang digugel jer. Tapi xsemestinya 100% sama di majlis nanti. Better expect less than higher. Nanti frust!

1 comment:

adrianna syaz said...

Cantik2..warna merah dgn hijau tu.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails