Thursday, September 12, 2013

Belum masanya lagi~

Alhamdulillah, majlis dah pun selesai 31 Ogos haritu..

Now tengah menghitung hari untuk majlis bertandang 15 September ni..

Pengantin basi? Makanan je yang basi, manusia takde tarikh luput kecuali dijemput oleh-Nya =)

So, just nak share gambar masa wedding belah perempuan haritu



Terima kasih pada yang hadir. Sorry tak sempat nak jumpa semua =(

Tungga habis majlis bertandang + honeymoon, nanti Hani share k?

Ada banyak story nak share, tapi story tu sedih. Perlu ke x nak bagitahu??


Till then, wassalam.

2 comments:

Ms. Anne said...

Assalam....

alhamdulillah.... tahniah... semoga kekal keakhir hayat

sarahhernyzar said...

tahniah hani.. sabar lah dgn dugaan majlis.. klu perlu review, review la.. hak kita sbg pengguna dan blogger haha.. sb ramai gak ex-b2b yg share experience / bad review / good review / promote dll.. even kita sendiri pn gugel dan search for the information kan.. mgkn naseb x menyebelahi kita.. all the best.. happy honeymoon.. xoxo..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails