Monday, May 19, 2014

Terima Kasih Atas Semua Doa Dan Ingatan!

Assalamualaikum! Rasanya hampir 2 bulan tak bersiaran di blog ni.. Tau2 banyak komen2 pending approval! Dan harini merupakan hari ke 41 diri ini berpantang.. 3 days more to go! Weeeehooo~

Terkejut kan? Takde angin takde ribut tau-tau dah berpantang. Kisahnya, akan diberitahu di entry akan datang. Tapi memang penuh cabaran dan pancaroba. Boleh buat jalan cerita okeh? Hehe..

Apa-apapun, daku selamat melahirkan bayi perempuan sulung pada 8 April 2014, 11.19 malam.


ini bukan pic anak ku eh :P trimas encik gugel~


Berat? 
Cara Melahirkan?
Nama?


Kita jumpa di entry baru ye? Ni entry warm-up je :D

3 comments:

Amieynna said...

ehemm..
selamat kembali mummy!!

shahniefa said...

Salam sis.. cepat2 update entri brsalin yer.. sy baca post sis sblum ni pasal pp..sy pn pp jugak tp skrg 26mggu..sy amalkan juga sujud lama2 n ckp2 dgn baby..harap membantu la..nk cari kekuatan ni sbb ibu mana xrisau kan takut apa2 jadi pada baby.. ni 2nd kandungan sy but 1st baby..dlu penah gugur.. anyway tahniah sis. Semoga sis n baby sihat walafiat..

Sya Mimie said...

tahniah.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails