Wednesday, November 25, 2015

Terbiar

Assalamualaikum semua!

Maaf la dah lama blog ni dikemaskini.

Sebenarnya macam - macam aku nak sembang, kongsi. Tapi masa menaip ni sangatlah terhad.

Dengan kerja di pejabat yang sangatlah infinity tak tahu bilanya nak habis.

Insya Allah kalau ada masa aku akan update juga k?

Latest news, aku tengah busy dengan assignment yang sangatlah havoc, bulan depan pula exam. Buku satu apa tak baca. Forum tak jawab.


Matilanak....




1 comment:

Izz Latif said...

Hi, saya sangat menyukai blog anda! ZALORA Malaysia kini sedang mencari blogger yang berbakat, dan saya tertanya adakah anda berminat untuk satu kolaborasi blog bersama kami. Anda boleh hubungi saya di izz.latif@my.zalora.com jika anda berminat dengan tawaran ini dan saya akan berikan segala butiran di sana. Harap dapat balasan emel anda secepat yang mungkin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails