Friday, June 20, 2008

yeay! kenduri wireless ari2!!


setelah penat dan lelah dan xde keje memosting gambar2 sayuran ngan pasal minyak,terlupa nk citer pe yg aku nk wat arini...
pe ek?
aku pon xtau...
aku da lama gler dok terperap kat umah cm anak dara(mmg anakdara pung) ahaks~
aku rasa mcm nk kuar jenjalan,boring lak dok umah,tp aku rela dok umah mentekedarah tenet free ni..wahaha~
ha..sbot pasal net free ni,sepanjang aku cuti,keje aku menghangguk dpn laptop je..
ekceli aku dok kat umah flat area pandan jaya(alamat xperlu la aku bgtau ek sbb bukan korang nk dtg beraya pon ekekekk) dan bagaikan pucuk dicita ulam mendatang sedang aku pakai lappy kt dlm bilik tetbe skype aku berkaler ijau menunjukkan online.
aku memula igt laptop aku kne sawan ke ape n den bila cek2 ade lak wireless kt dalam umah flat aku ni..
n den kebetulan lappy aku leh detect wireless so aku balun ar wireless tu puas2 disbbkn owner wireless tu xpasang password kat wireless die..kenduri internet la aku ari2..
tp org kata brg free ni xsemestinye btol2 free.. yg hampeh nye die online pg2 dr kol 10lbeypg smpi kol 5 jer..pas2 die 0ffline mlm2... yg geram nye sabtu ahad die xonline..balik kg kot sbb org tu dok n9...
ceit,xpela..wireless free...bersyukur jela ngan pe yg da terbentang ni haha...
aku da xsbr ekceli nak masuk blaja ni,,,ari2 blaja masak je keje hahahaha gile pemalas nye anak dara aku ni...lgpon aku da rasa otak aku tumpul sket..pasal debit kredit aku da lupe da... haish!!
doakan aku smoga aku dpt bilik best2 time aku dftr kolej t.... daaa!!

2 comments:

curseshadow said...

Ok.. sy dah doa semoga awak dpt bilik best2 nanti.. blaja rajin2.

drc4rd1n_4dd1c7 said...

ouh da tumpul?

marilah kita belaja mengira,mengbezakan,mengintegrasikan nombor2 yg ada...

mau?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails