Wednesday, October 15, 2008

Critical thinking yg sgt critical!



*ade org kata gaya tudung aku ni cam mak2.. hello!! are u old fashioned? ko tu yg ketinggalan zaman,ahaks!!*

rase mcm da bpe minggu jer aku xupdate blog. lgpon xde citer menarik sgt. nak citer hal personal,wat memalukan jerk. simpan dalam ati sudeyh. =D
arini aku baru lpas wat presentation. presentation ape?

CRITICAL THINKING.
aku sbg group leader berasa sgt2 sedeyh dan terkilan td. sbb pe?
ok,ekceli mule2 anak2 buah aku akan present dulu baru aku present.
tajuknye "Internet Usage should be controlled by law & regulation" cam best ke tajuk tu? ahaks!

yg aku sedihnye,penat2 je aku wat slide meletop2,alih2 kne skip sbb xcukup masa. xcukup masa ke bosan mr k? huhu~ xpe2,yg penting aku da effort gile babeng tok esemen ni..
pas2,td aku g kat fak,terserempak la ngan geng2 skema kat side vending machine kat fak aku... aku saje dtg beramah mesra,n then ade sorg budak tu dulu punyaa la baek kowtim ngan aku,tunduk2 pas2 senyap jerk. uik? nape ni? aku makin gemok ke?
papepon,aku ttp xpuas ati nape aku kne present kejap,ciss!!

8 comments:

Anonymous said...

cantiknya fakulti anda.
secantik fakulti saya juga.
hahahaxD

-kudozubaik

Zul said...

sape kate gaya tudung kamu macam mak2? meh sy kutuk die sampai pengsan..

missy.hunny.lalala said...

mmg chantiq pon..kata UM..hahaha!!
en zul,kutuk je dak tuh.. da la skema,pelangkung bru tau! huhu~

Zul said...

dier skema ek.. senang skit nak kutuk.. hah..sy suke perkataan pelangkung tuh.. mcm mak sy plak..

Dekan said...

Lawa gaya tudung tuh. Betul :p

missy.hunny.lalala said...

zul: so sy ni ada iras2 mak awk la? ley jd mak ni! =P
dekan: tengkiu2..leh dpt 4flat la ni?;p

Mr C Chiquillara said...

haiyok, terbaca lak blog ni.. love the xperiment.. anyway lawa gak fakulti.. xoxo mr c

Kenkyu-kun said...

tudung u tudung plg moden ..siap blh buat komersial lagi ..sapela yg rabun yg tuduh u mcm tu ish2 ... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails