Monday, October 13, 2008

KAMI the Movie. Boleh la Tahan~






arini aku tulis sekali harung sume sbb malas kalo tenet xde.
tgk pic atas ni,msti korang ckp aku da tgk citer ni.
4 1/2 bintang tok korang! mmg btolpon!
aku baru jek tgk smlm ngan member aku. memula ktorang nk tgk citer lain selain citer ni - aku siap kutuk2 lg citer ni sbb rase2 cm x sesuwai tok tontonan aku jer,ahaks!

jalan citer,xpyhla aku citer...just a kesinambungan dr series dorg kat TV jekk..raya tahun dpn bakal tayang punye la,xkat tv3 mesty astro! haha =D

komen aku tok filem ni [support la local film,xpon tgk time raya haha] OK la..
aku bg 3bintang jela.. kurang asam pedas la bro. disbbkan aku penah tgk citer ni kt tv [drama series],so bile citer ni diFILEMkan,aku expect sesuatu yg gempak,tp aku rasa cm tgk kt tv jer[ke aku ni high taste sgt?=p].
ape2pon,jalan citer OK la,part ABU mati tu,aku sedih la. tp sedih kt situ la,xterkesan mane pon[hati kering neyh!] n naseb citer ni xsegampang citer disaster movie tuh.

tp papepon,aku menyesal tgk citer ni sbb majority yg tgk sume budak2 ingusan pas2 memekak2 kat dalam wayang. ni lah budak skolah, tgk movie pon nk excited. xpaham aku. huhu~

tp aku byk setuju kat film ni,dak2 zaman skang perangai cm dlm citer ni,g GIG la,isap DADAH la,join LOCAL BAND la.. aku malas nk kutuk lebey2,lu PK ar sdiri!

satu je aku xsetuju-tagline citer ni. "hidup ini mmg palat,tp esok masih ada" ayoooo xde yg sesuwai ke slain palat tu? sukar ke,payah ke..mcm menyalahkan takdir! btw,its a film dude =)

p/s= Nast - T(Abu) tuh pakai tatu ke? aku notice part dorang main sungai. ke mata aku rabun? doinks~



aku ske poster ni,semart giler!**

3 comments:

Anonymous said...

orang kata kalau tgk movie ni mmg terharu.hoho~anda tidak pulak?

-kudozubaik

missy.hunny.lalala said...

ntah,sy rasa cm biase jer.XD lg sedeyh citer cerekarama rosyam nor blakon kt tv tuh,ahaks! XD

missy.hunny.lalala said...

ntah,sy rasa cm biase jer.XD lg sedeyh citer cerekarama rosyam nor blakon kt tv tuh,ahaks! XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails