Saturday, January 3, 2009

2009.. azam & misi~

dah terlalu2 lama blog ni dibiarkan berhabuk.. papepon,lom terlambat lagi tok mengucapkan Selamat Tahun Baru 2009!
well,azam2 yg lepas dah accomplish which is...~

a. having single bird-day alone
b. improve my pointer this sem

so,berbalik kpd tahun 2009 niyh,haku pon nk berazam gax! ekceli byk azam niyh..tp bg sikit2 je kat cni..=P

a. kurusin badan
b. improve my pointer agaaain
c. jd budak baik(aku sorgje yg tau)
..selebihnye.. ade kat dalam otakku! =P

adakah aku akan berjaya? tunggu dan lihat!!

dalam 2mggu lps,aku g IKEA@ Damansara.. well,aku admit yg ni mmg first time gile2 aku g IKEA.. dolu2 stkat dtg The Curve&CineLeisure Damansara.. masok IKEA pon takat beli karipap IKEA je(sdap seyh!). nk masok tgk dalam IKEA tu lom pernah lg sbb xde motif n time tu xberminat bab2 perabot niyh(zaman muda2). dan haku g IKEA nipon sbb sdara aku dr Penang&Sg Petani dtg n nk shoppin brg2 kt situ.. best sgtke? jom kite lihat!~

kalo da pindah umah cmni kot design yg haku nak..~
bang.. kite beli set dapor cmni ek? kalo abg xbeli.. mlm ni tdo luar!=P
my fav kitchen design.. red!! =D
dining room die pon cmbest jerk..
i wonder kalo future house haku cmni.. ehhem!! =P

enjoice~!!

jumpa lagi na~!! =)

3 comments:

aizul said...

saya minat ikeaaa!!!

missy.hunny.lalala said...

waaaa kita serupa!!

agzamry said...

cantikk lah ikea..adoiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails