Wednesday, June 10, 2009

youngtown black kopiko

pada satu hari yang bley diibaratkan hari "dapur x berasap sedunia", aku dan family aku xtau nak decide makan katne. adakah tapau sahaja @ makan di rumah?

lantas dengan yakin bapakku mengembang ngempiskan idong beliau dan berkata , " jom makan kat lua!" ape lagi, adik2 aku melompat kegirangan cam cimpanzi baru lepas dari sangkar plastik dan aku pon terkesima jap, "wah, bapak aku ni cam masyuk lak arini," habis laa kalo bapak aku baca ni. XD

masing2 memerah otak mencurahkan idea kat mana nak makan, alih2 aku gak jd tempat bertanya kat mana nak makan. aku pon dengan yakin la jawab, OLD TOWN WHITE COFFEE nak x? roti die sedap! dorang pon layaaaan je la.. dan ktorg pon g la OTWC kat Bangsar South kat PJ. ekceli aku xtau Old Town laen, kot2 xcantik lak kan hehe.

one happy family at home.. eh mana Ika? 0_o

haaa.. ni die XD

menu hari itu:

roti eskrem yang mahal xhengat!

roti bulat tenyeh planta sebuku jerk.

nasi berlemak rendang kegemaran abahku

ni lak aku punye. nasi kari ayam. apekah?

yogurt orange+yogurt grapeberry+ice blended mocha = pening pening lalats

sangat teruja dengan roti istimewa

setelah penuh perut kami diisi, kami mendapat bil tersebut hampir mencecah RM100!! warghzzzz... bek makan KFC 10 kali! hahaha..papepon, bapakku serik nk makan kt cni kerana harganya sangat Diva Meletopz!

eh aritu penyelia aku dtg. kembang kempis aku dipuji oleh manager dpn Dr Anna. padahal.. (isi tempat kosong) :P

alamak, elaun xdpt masuk lak minggu ni. dah kering bangat deyh! =(

sape sape leh belanja aku lunch minggu ni?
kalo sudi, sila komen di bawah ni ye, maseyh! XD

terasa lak blog aku ni cam Jalan2 Cari Makang. tapi aku bukan Maria Tunku Sabri hokeyH! :D

3 comments:

aduka said...

woh.. nmpknya sodap!

missy.hunny.lalala said...

lg sdap kalo de org belanja hahahha

aduka said...

hahaha.. btol3.. stuju bebenor.. =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails