Sunday, September 27, 2009

Aidilfitri 09 yang besh!

yeeeeha! seminggu aku tidak mengadap benda yang bernama internet ibarat bermusafir selama setahun! cuba bayangkan betapa perlunya internet dalam hidupku ini walaupun sbenanya bukan wat keje penting pon! janji broadband @ stimix depan mata jer.=p

raya tahun ini kali ini jatuh ke kampung yang agak jauh dari ibukota k-heLL iaitu Gerik, Perak! oh ya, kebanyakan kawan2 mengatakan kampungku ni terceruk dihujung dunia. xpe2, janji best walaopon sedikit angker!

kenapa aku kata angker? sebabnya, kawasan kampung aku ni agak terkenal dengan kes Santau menyantau dan sekaum dengannya. dah2, bukan ini yang hendak aku bincangkan, tapi raya aku kali ini!

Seronok! itu yang aku mampu ucapkan. perjalanan dari k-HeLL dari pukul 10 malam telah menyebabkan bapaku menyesal xsudah kerna akhirnya kami sampai pada pukul 6 pagi! ini kerana jem ya amat pada malam tersebut. sampaikan aku pon tertido beberapa round dalam kete.

seperti biasa, persalinan raya aku kali ini sama bilangannya dengan raya tahun lepas di Klang, Selangor. 3 pasang yer.

mengikut perjanjian, hari pertama dirasmikan dengan warna orange sebagai tema utama, manakala yang lain2 adalah sebagai sampingan. tetapi warna biru terpaksa diberi prioriti memandangkan familyku telah menetapkan shooting dengan baju berwarna tersebut. yea, family first!

Lokasi: Rumah Maksu, Taman Haji Wan Teh, Gerik, Perak.
Masa : Hari Raya Pertama & Kedua.


potret family ku! =)


orange!

bersama Maksu ku yang sebaya.

bertelagah sesama sendiri =p

di Kupang, Kedah.

aku dan Maksuku memang akrab, xde maknanya nak memangkat2 antara masing2, aku ko sudahhh =p

ThinkOutOfBox: Walaupun Raya disifatkan sebagai hari untuk memaafkan sesama umat islam, tetapi masih adakah segelintir manusia yang tidak memaafkan manusia lain? sedangkan, Nabi pun maafkan umatnya kan? alhamdulillah, Azwan Ali pun da insaf (tiba2)

p/s: tiba2 rajin nak mengwatermarkkan pic. ahh, poyo ke x, blog aku. =p

recommended song of this post: Trouble is a Friend - Lenka. Trouble ke? Sometimes.. hehe.. =p

6 comments:

Syima said...

lawa tudung~ XP *walaupun saya x memakainye

LOL nape adik u tu?? tunduk x nampak muke masa photoshoot kaler biru

Rantong said...

Nice blog. Informative & impressive content.
________________
View Profile: Rantong™

saya_arief said...

kaler biru memang comel...

aizul said...

hahahaha bab azwan ali tetibe tuh paling tak menahan!!!!

aloy said...

Selamat Hari Raya..
Maaf Zahir Batin...

missy.hunny.lalala said...

syima: adek i wat perangai time 2. ish3.

rantong : TQ!

saya_arief: yeke? TQ2!

aizul: hahaha.. btol wat?

aloy: selamat hari raya.. maaf zahir batin juga! =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails