Sunday, April 11, 2010

air liur meleleh leleh tengok kehenseman hencek drakula!


mungkin ianya terlalu awal,tapi rasa cam da xlih nak tahan nafsu yang membuak-buak ni nak tengok Robby Pattinson dalam cerita ini;



dan sememangnya aku TAK baca novel twilight ni, bukan apa,tengah mabuk novel Ramlee Awang Murshid; Cinta Sufi, nanti2 aku rajin aku akan baca novel dalam versi bahasa melayu; Senja(wah tajuk sangat kelakar bila ditranslate ok!)

menurut website rasmi Twilight Eclipse ni, Bella terpaksa pilih antara 2 jejaka; Jacob atau Edward. dan Victoria telah kembali untuk memburu si Bella ni.
Jap, Bella jadi vampire tak dalam Eclipse ni?

wah xsabar nak tunggu bulan June ni okay!
=D

nah trailer rasmi tok twlight eclipse ni, take a peek jap!



10 comments:

aneszailani said...

wahh..x sabar jugakk..
lamanye nak kena tunggu.. =(

Honey Lalala said...

xlama pun. lg 2 bulan jer. =)

the sastraboy said...

woa!

eclipse seh!!

sekarang tengah menabung syiling2 yang ada untuk keluar beramai-ramai bulan 6 nanti.Sebab nak tengok eclipse ni.

Tak suka tengok yang lelaki.Suka tengok jane yang cantik tapi jahat gila.

Lagi satu,Camana nak jadi ahli Gengblogger tu eh?

Sesat saya lah kat web dorang.Nak ping pun sata tak tau.)=

Lawatlah blog saya nanti!

Honey Lalala said...

jane? sapa jane? bukan bella ke? ke sy tertinggal keretapi ni? :D


awak kelik je logo kat belah tepi kiri yang de gengblogger tu,pas2 awak daptar jd ahli. pas2 awk connect ngan fb.

kat belah kanan de tulis ping. cube awak cek.

mula2 sy pon sesat gak.
selamat mencuba ya!

:)

rajin2 lawat la ye!

Qiha Aziz said...

buku eclipse tak best. harap movie best.

the sastraboy said...

jane muncul kat new moon.Dia geng voltura.Sangatlah jahat.Tapi sangatlah lawa.haha.

qiha aziz:tak suka baca buku dia.Bosan!!Filem lagi bagusss!!

the sastraboy said...

jane muncul kat new moon.Dia geng voltura.Sangatlah jahat.Tapi sangatlah lawa.haha.

qiha aziz:tak suka baca buku dia.Bosan!!Filem lagi bagusss!!

the sastraboy said...

lagi satu.pasal connect dengan FB dah lepas.Tapi saya tak jumpa butang ke apa nak klik untuk register.Adoi.

macam den nak kuburkan je niat den ni lah.Maaf yang amat dah menganggu.

huhu..

Honey Lalala said...

lor. adela. da connect dgn fb lom? ade button kat belah kanan atas tu.

pas2 p belek belah kanan,cr btol2, die ade toolbar ping blog saya! cuba refressh xpun tekan ke profail/rumah,nanti ada.kompom!


ooo jane yg tu! dah ingat da,mmg comel. die dr kecik dh jd pelakon da.

ape tah nama dia,tp dh lupa. hehe.

♠p.i.k.O.c.O.m.O.t♠ said...

haish..kenapa saya tak minat twilight??
haish..pelik terhadap diri sendirik..
haish sekali lg~~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails